advisor-image

Nomenat MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018) i ara Team Leader, et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Us convido a que vegis una demostració SENSE COMPROMÍS, COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE !I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

Nomenat MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018) i ara Team Leader, et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Us convido a que vegis una demostració SENSE COMPROMÍS, COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE !I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

PANELLETS AMB Thermomix®

16 October 2021
16 October 2021

S'acosta el final d'Octubre, i des del més gran al més petit, poden participar per fer els vostres propis PANELLETS, dolços, esponjosos i irressistibles. Típics per a la Castanyada i Tot Sants, ... De la col·lecció REPOSTERIA Y PASTELERIA I, 



INGREDIENTS:


Per a la massa:



  • 250 g de sucre

  • 10 tires de pell de llimona ben seca (només la part groga - la blanca, amarga)

  • 250 g d'ametlles crues tipus Marcona, sense pell

  • 1 clara d'ou (talla M)

  • 15 g d'aigua

  • 50 g de patata cuita (però freda) (podem fer-la bullida, al microones o coure-la al cistellet al vapor)


Per a muntatge i enfornat:



  • 75 g de pinyons

  • 20 g de coco ratllat

  • 50 g de granet d'ametlla crua

  • 15 g de sucre glass (que podem fer prèviament, posant el sucre 10 segons a velocitat 10)

  • 5 guindes en almívar (tallades per la meitat)

  • 2 rovells d'ou (per pintar)



També necessitarem: 



  • recipient hermètic o màniga pastissera d'un sol us

  • frigorífic

  • pinzell de rebosteria

  • safata de forn

  • paper de forn

  • forn


PREPARACIÓ:



  1. Si convé, courem la patata al cistellet. Posem 500 g. d'aigua al got, programem 20 minuts / funció VAROMA / velocitat 1. Fer-ho amb temps, així deixarem que la patata refredi i no estigui calenta.



  2. Assecarem ben bé el got, deixant-lo a punt per la següent acció.



  3. Quan tenim el got sec, podem fer els 15 g. de sucre glass que necessitarem pel muntatge i enfornat (podem fer-ne més, evidentment, i així ja el tenim per a qualsevol altre preparació), polvoritzant  10 segons / velocitat 10. En finalitzar, traieu del got i reserveu.



  4. Ens assegurarem que la pell de la llimona que hem d'utilitzar estigui ben seca, prement-la ben fort entre un parell de papers absorbents o de cuina.



  5. Aromatizem els 250 g. de sucre per a la massa, posant-lo en el got juntament amb la pell de llimona i polvoritzar 30 segons / velocitat 10. En finalitzar, traieu del got i reserveu.



  6. Poseu en el got les ametlles i ratllar 12 segons / velocitat 6.



  7. Incorporar el sucre aromatitzat reservat, la clara d'ou, l'aigua i la patata cuita. Barregi 6 segons / velocitat 6.
    Traieu la massa del got i reservar en un recipient hermètic dins el frigorífic durant un aproximadament 10 hores (o més).
    Al damunt d'un rectangle de paper film, pots fer-ne un xurro gruixut  tancar-lo com si fos un embolcall de caramel. 
    Altra opció, és posar-ho en una màniga pastissera, procurant treure-li tot l'aire possible.
    En la cuina tradicional, (com aquesta), convé fer-ho d'un dia per l'altre (millor si són 24 hores, ... no nomès passar la nit), ja que ÉS IMPORTANT RESPECTAR EL TEMPS DE REPÓS.




Dóna-li un like al final, si t'està agradant la publicació i no et perdis el vídeo del final. 

MUNTATGE I ENFORNAT:



  1. Preescalfeu el forn a 250ºC. a dalt i abaix. Folrar una safata de forn amb paper d'enfornar.



  2. Quan anem a treballar amb la massa, si notem que se'ns enganxa molt, podem empolsinar la superficie de treball amb una mica de sucre glass.
    Convé que la massa estigui el més fred possible tota l'estona, així que, quan tinguem cada remesa de panellets preparant-se, la massa la deixarem a l'interior de la nevera, així no s'estova i es treballa millor.



  3. Formar 10 boles una mica més petites que la mida d'una nou (reservar la resta de massa a la nevera) i arrebossar amb els pinyons prement bé perquè quedin enganxats. Podeu posar en un bol amb força pinyons, Si els pinyons els barreges amb el rovell i una mica d'aigua abans de formar els panellets, ja els tindràs "pintats" i s'adheriran més fàcilment a la massa.
    Col·loca-les en la safata preparada.



  4. Formar altres 10 boles de la mida d'una nou (reservi la resta de massa a la nevera) i arrebosseu amb el coco ratllat. Col·loca-les en la safata.



  5. Formar altres 10 boles de la mida d'una nou (reserva la resta de massa a la nevera) i aixafeu donant-los forma de cilindre. Arrebossar amb el granet d'ametlla i posar-la a l'mateixa safata.



  6. Formar les últimes 10 boles de la mida d'una nou i arrebosseu en el sucre glass. Posar-les en a la safata, aixafeu amb el dit índex en al centre i posar 1/2 cirereta a cada buit (o si es vol, un trosset de taronja confitada).



  7. Amb el pinzell de reposteria, pintar els panellets de pinyons i d'ametlla amb els rovells d'ou batuts.



  8. Fornejar la safata durant 3-5 minuts a 250ºC o fins que estiguin daurats. Traieu del forn i deixeu refredar abans de servir.
    ÉS important no coure'ls massa, ja que en refredar-se quedaran molt durs, i els volem tendres.



Podeu trobar la recepta a Cookidoo®, entre les mes de 7.000 receptes en cuina guiada que disposem a la plataforma en castellà. (el llibre més gran de cuina, amb més de 92.000 receptes internacionals)


Vols veure-ho?


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r47332


Què t'ha semblat? Fàcil? Com tot el que podem fer amb el Thermomix® .
VOLS COMPROVAR-HO PER TU MATEIX@?

Reserva la teva DEMOSTRACIÓ GRATUÏTA I SENSE COMPROMÍS: Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "SOLICITA UNA DEMOSTRACIÓN" i el proves si vols, a casa teva.


I el millor de tot, ... no te n'apenediràs !


Distingit en Convención Nacional de Ventas a Estocolm, com a millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, València i Balears


Confia-hi tu també


No et quedis amb les ganes de provar-lo. Hi ha un abans i un després a l'arribada del Thermomix® .


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L


VOLS 5 MOTIUS MÉS PER A TENIR-LO ?



Per disposar de més temps. Thermomix® TM6 permet escurçar els temps de preparació, i us permeten salvar molts minuts cada dia. Fins i tot si tries dedicar aquest temps extra a seguir cuinant, veuràs que el rendiment que obtens és molt més gran. exemple - VAROMA - exemple: MODE COCCIÓ D'OUS


Per mantenir l'ordre i la neteja. Thermomix® TM6 és molt net. Només embruta l'imprescindible, i no olles, cassoles, ... les parets i la cuina. A més, les peces desmuntables, com el got, Varoma, i els altres accessoris, poden rentar-se al rentavaixelles.


Per portar una alimentació més sana. Amb Thermomix® TM6 pots preparar plats diferents i amb ingredients més variats, el fonament d'una dieta equilibrada. S'ha acabat el menjar sempre el mateix, amb les més de 7.300 receptes en cuina guiada a cookidoo®. exemple - sucs de fruites.



  • Vols fer cuina VEGETARIANA ??? 2.000 RECEPTES a octubre de 2022, ...

  • Vols fer cuina VEGANA ??? 3.250 RECEPTES.

  • Creus que en faràs prou ?? DONCS CADA SETMANA POSEM MÉS RECEPTES !!!!




Per millorar el sabor dels teus plats. Amb Thermomix® TM6 no hi ha possibilitat d'equivocar-se perquè les quantitats, temps, velocitats i temperatures són sempre els correctes. Els resultats seran igual d'intensos o fins i tot més que si haguessis dedicat hores. exemple - ceba caramel·litzada 



Per passar-t'ho bé cuinant. Utilitzant Thermomix® TM6 et divertiràs provant receptes i sabors nous. A causa de la seva rapidesa i facilitat d'ús, potser acabis cuinant per plaer i no per obligació. - exemple - pinya colada -



Si per a tu els fogons són un plaer i t'agrada entretenir a ells, pots utilitzar-lo per a tasques concretes. No té per què fer-ho tot: que només et piqui les verdures, que t'amasi el pa, muntar una nata o que faci una increïble textura en les cremes. - exemple - arròs amb llet



Tu amb la teva experiència li poses el teu punt màgic al plat.
És com si tu composes, ... i el Thermomix® TM6 toca la teva melodia. exemple - ShowCooking a casa d'una clienta -


Solicita demostración