advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

CUINA MANUAL AMB Thermomix® ....Fideus amb costella

27 January 2021
27 January 2021
Categoría:

Avui us porto una entrada amb la que espero poder ajudar-vos a utilitzar manualment el vostre TM6. 


Hi ha uns passos que poc a poc, a base d'utilitzar la cuina guiada els anem interioritzant i després ens ajuden a fer-ho a la nostra manera.  Passa elmateix amb els ingredients, no sempre ens caldrà pesar exactament tot el que posem...ja tenim "agafada la mesura". 


Quan volem adaptar al nostre Thermomix® una recepta que estem acostumats a fer utilitzant una cassola (per exemple) el primer que hem de fer és ser conscients dels passos que fem. Una vegada ho fem, ja sabrem com adaptar-lo al Thermomix® . Us explico: 


INGREDIENTS aprox. per 4 persones: 350g aprox. de costella de porc tallada a trossets, 2 pastanagues tallades a rodanxes, 1 ceba petita a quarts,  3 cullerades de tomàquet natural ratllat o trossejat, 30g d'oli d'OVE, un polsim de pebre, 1 fulla de llorer, sal i alguna herba aromàtica (opcional), aigua, fideus núm.4 


PREPARACIÓ: 


1. TROSSEJAR LES VERDURES: posem dins del got la ceba i la pastanaga. 3 segons/Vel.5. Retirem les verdures trossejades a un bol. Reservem. 


2. ESCALFAR OLI: posem l'oli dins del got i l'escalfem 3min./120º.


3.DAURAR LA CARN: posem dins del got la costella  i l'oli. Sofregim 8 minuts/120º/Gir invers, Velocitat cullera. 


4. INCORPORAR LES VERDURES I SOFREGIR: aboquem les verdures reservades i la tomaca i sofregim 8 minuts més a 120º/Gir invers, Velocitat cullera


5.AFEGIR AIGUA I FER COURE LA CARN AMB LES VERDURES: incoporem la quantitat d'aigua que volem segons ens agradin els fideus (més sequets o més caldosos), la sal i una fulla de llorer. Ho fem coure 25 minuts a 100º/Gir invers, Velocitat cullera. 


6.AFEGIR FIDEUS: incorporeu els fideus (un grapat per persona, aprox.). Temps de cocció el que marqui al paquet 10 minuts aprox./ 100º/ Gir invers, Velocitat Cullera. 


Ho podem deixar reposar dins del got o en una sopera. 

Solicita demostración
27 January 2021
icon-print-2