advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

MANDONGUILLES D'ALBERGÍNIA

13 May 2021
13 May 2021


Aquesta recepta la vaig conèixer a través d'una AC de Thermomix® Argentina. Vaig seguir els passsos als seus stories i li vaig demanar la recepta; em va dir que era del bloc Velocidad Cuchara. A l'hora de preparar-la  vaig seguir tots els passos fil per randa. Les petites modificacions que vaig fer  va ser a la llista d'ingredients: reduir la quantitat d'all, en comptes de posar pa dur utilitzar pa ratllat, no afegir aigua i posar-hi un polsim de canyella a la massa d'albergínia. A les mandonguilles sempre hi poso una miqueta, tal i com fa la meva mare.


El resultat de la recepta...excel·lent! Tinc molt clar que la repetiré. Em va agradar molt el fet que les mandonguilles es couen al forn (les de carn fa molt temps que ja no les fregeixo) ja que és més saludable i més net (no embrutes tant la cuina). Vinga, us explico!



INGREDIENTS:



  • 2 alls

  • 600g d'albergínia, sense pelar i tallada a daus

  • 30g d'oli OVE

  • 150g aprox de pa ratllat

  • Una mica de julivert fresc o en pols

  • Un polsim d'albàfega

  • 1 ou M o L

  • Sal

  • Un polsim de canyella

  • Un polsim de pebre mòlt

  • Salsa de tomaca: 800g de tomaca sencera en conserva, 50g d'oli OVE, 2 cda de sucre i un polsim de sal.


PREPARACIÓ:


1. Primer preparem la massa de les mandonguilles: posem els alls dins del got i els piquem 3 segons/Vel.7. Afegim els daus d'albergínia i els trossegem 6segons/Vel.4. Baixem l'albergínia trossejada amb l'ajuda de l'espàtula i incorporem l'oli i ho sofregim 6minuts/120º/Vel.1. A continuació continuem sofregint 6 minuts més però baixem temperatura a 100º. Quan finalitza aquest procés de cocció ho deixem fer tebi, uns 20-30minuts (retirem el got de la base).


2. Quan ja tenim la massa tèbia incorporem el pa ratllat, l'ou, el julivert, l'alfàbega, la canyella, el pebre i la sal. Ho barregem tot 15 segons/Gir invers/Vel.3. Ho acabem de barrejar amb l'espàtula i ho posem en un bol.


3. Preparem una llanda de forn amb paper vegetal i escalfem el forn a 200º. Formem les mandonguilles amb les mans i les anem desant a la llanda. Les enfornem uns30 minuts, fins que veiem que estan ben daurades.


4. Mentrestant s'enfornen les mandonguilles preparem la salsa de tomaca: sense rentar el got posem tots els ingredients i ho fem coure 30 minuts/Varoma/Vel.2.


5. Una vegada estan cuites les mandonguilles les col·loquem en una safata i quan està enllestida la salsa de tomaca la repartim per sobre. Si volem, ho empolvorem amb alfàbega i...enllestit per a servir! 

Solicita demostración