advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Bunyols de vent amb Thermomix®

07 March 2021
07 March 2021
Categoría:


Hola!!!!! Quines ganes que tenim de menjar bunyols! Farcits de crema, nata, xocolata o sols, són tan bons! Ara  és una bona oportunitat per fer-los a casa  amb la Thermomix® !!!!


Es  diuen així perquè aquesta massa és especialment flonja, com si el bunyol quedés buit per dins.


Ingredients



  • 250 g  de llet infusionada amb una branca de canyella, una estrella d'anís, 2 llavors de cardamom i una pell de llimona

  • 50 g de mantega

  • 1 pessic de sal

  • 1 culleradeta de sucre

  • 170 g de farina de rebosteria

  • ½ culleradeta de llevat químic en pols

  • 4 ous

  • 500 g d'oli per fregir

  • 200-300 g de sucre  per arrebossar


Preparació



  1. Posar la llet amb les especies del teu gust, al got e Infusionar. Si tens  el Thermomix® TM6 programar la funció bullidor a 90º,  per a TM5 i TM31 programar uns 10min , 90º, vel 1, deixar refredar la llet  (si vols es por fer el dia abans)

  2. Poseu a llet, la mantega,, la sal i el sucre. Calentar 4 min / 100 ° C / vel 2.

  3. Afegir la farina,  el llevat i barregi 15 seg / vel 4. Traieu el got de la màquina i deixar refredar (aprox. 10 minuts).

  4. Col·loqui el got a la màquina. Sense posar el cubilet, programar vel 4 i afegir els ous un a un a través de l'obertura (no incorporar el següent fins que estigui integrat l'anterior), aturar el Thermomix® un cop ben incorporat l'últim ou. Abocar la massa en una mànega pastissera aqui amb broquet llisa de 2 cm i deixeu reposar durant 10 minuts.

  5. Calentar l'oli en un cassó  a foc mitjà.

  6. En un bol poseu una mica d'oli per a mullar-se el dits, premeu la màniga i segons surti la massa en cordó, aneu pessigant  trossos iguals (aprox. 2 cm), que deixareu caure al cassó en l'oli, (aneu en compte!!!) Mantingueu fins que s'inflin i s'enrosseixin, si la temperatura de l'oli es la correcte es giraran sols Traieu a una font sobre paper absorbent polvoritzar anís  i arrebossar amb sucre . Repetiu l'operació fins a acabar amb tota la massa.

  7. Si es volen farcir, ompliu els bunyols injectant-la nata muntada, crema pastissera........


I a llepar-se el dits


Nota: Si tens el Thermomix® TM5 o TM6 pots seguir la recepta pel cookidoo sols hauràs de fer el primer pas de forma manual

Solicita demostración
07 March 2021
icon-print-2