NOVA EDICIÓ ORIENT, AMB EL 0% D’INTERESSOS!

#Noticias Blog 06 septiembre 2018


Des d’aquest dilluns passat dia 3 de setembre i fins el 8 d’octubre (o finalitzar existències) tenim a la venta aquesta nova edició de temàtica oriental. 


Consta d’un nou llibre (amb la seva descàrrega a Cookidoo, la plataforma de receptes de Thermomix® ) replet de receptes de tots els països d’orient i moltes opcions vegetarianes! També porta la bossa de transport per poder emportar-te el teu Thermomix® allà on vagis i UN GOT EXTRA COMPLET que fa d’aquesta edició una super oferta! Tot això acompanyat d’accessoris on poder servir les receptes que facis i sorprendre a tots els teus convidats!


El preu de l’edició completa és de 1.395€, benefician-te així d’un descompte de 200€ (si compressis aquesta edició amb tots els accessoris per separat) o bé de 1.249€ comprant sols el Thermomix® més el llibre i descàrrega.


L’avantatge és que es pot finançar al 0% d’interessos i durant un període de 24 mesos. Així cada quota mensual és de 59,87€ l’opció completa i de 53,60€ per a l’edició del llibre.


VOLS MÉS INFORMACIÓ? Sol·licita la meva trucada des d’aquest blog mateix i et truco per informar-te i resoldre els dubtes que puguis tenir!