Blog de GEMMA CORBELLA ESPANYOL
#Masas, panes y repostería 06 abril 2020
Varietat de galetes de xoxolata, ametlla, coco...
Fotos cedides de Montse Amill, experta en galetes i reposteria.Galetes amb trocets de xocolata: 140 de xocolata fondant, 130 de mantega, 100 de sucre, 100 de sucre morè, 1 ou, 2 cullarades de sucre de vanyilla, 180 de farina, 1/2 cullaret...

#Masas, panes y repostería 02 abril 2020
pa amb tomàquet i pernil
En ple confinament, només tinc farina i llavat, el suficient per fer un bon pa amb tomàquet.Compra responsable, ingredients saludables, de la terra, de proximitat, com sempre s'ha fet, i com no podia ser d'una altra manera acompanyat d'un bon pernil...

#Masas, panes y repostería 02 abril 2020
pizza napolitana
Comparteixo la Pizza napoliana que vaig fer un dia de confinament pel Covid-19 a Guimerà, amb un fred de ple hivern, caient flocs de neu.Per posar una mica d'alegria en aquests dies d'incertesa no hi ha res millor que una bona cuina i convertir tots...