Varietat de galetes de xoxolata, ametlla, coco...

#Masas, panes y repostería 06 abril 2020

Fotos cedides de Montse Amill, experta en galetes i reposteria.


Galetes amb trocets de xocolata:  140 de xocolata fondant, 130 de mantega, 100 de sucre, 100 de sucre morè, 1 ou, 2 cullarades de  sucre de vanyilla, 180 de farina, 1/2 cullareta de bicarbonat, 1/2 cullareta de llevadura  en pols, un polsim de sal.


1) precalentar el forn


2) trocejar la xocolata 3 seg/vel 6 i reservar


3) posar al got la mantega, els sucres, i l'ou 2min/ vel 3


4) posar farina, bicarbonat, llevadura i sal 40 seg/vel 4


5) afagir la xocolata reservada i remanar 30 seg/ vel 2


6) Fer boletes, posar-les al forn 10-12 min (180ºC) aproximadament.


Galetes daneses: 250 g farina, 50 g. d'ametlla, 110 de sucre,  1 polsim de sal, 160 g de manteca, 1 ou 1 sobre de sucre de vanyilla


1) precalentar el forn i forrar 2 plàteres


2) posar tots els ingredients i programar 20 seg/ vel 6. Fer boletes aprox. de 25 g cada una, posar-les a la plàtera. aplastar lleugerament les galetes amb la base d'un got i marcar-les amb una forquilla.


3) Fer-les al forn durant 15-20 m aprox


Galetes sandwich d'avena amb xocolata: 130 g de mantega, 150 g de sucre morè, 50 g de sucre, 1 cullatera de sucre de vanyilla, 1 ou, 100 g d'avena, 60 g de coco, 1/2 cullareta de bicarbonat, 1/2 cullareta de llevadura química, 1/2 cullareta desal, 200 de xocolata negra a troços.


1) precalentar el forn i forrar dos plàteres


2) Posar al got la mantega, els sucres i l'ou i programar 30 seg/ vel 3


3) afagir els flocs d'avena, coco, farina, bicarbonat, llevadura i sal. Barejar 40 seg/vel 4


4) Fer boletes de aprox 25 g.posar-les a la plàtera deixant entre elles 7-8 cm de separació. Fer-les al forn durant 10 minuts (170ºC) 


5) posar el xocolata en un bol i calentar-ho al microones a poc a poc fins que la xocolata estigui desfeta. anar remanant. Un cop desfeta la xocolata, sumergir la galeta i cubrir-la amb l'altre per fer un sandwich, i així succesivament