BUNYOLS DE QUARESMA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 16 abril 2019

a principis de març arriba Quaresma, i amb ella, ... les postres més catalanes d'aquestes dates.  


BUNYOLS DE QUARESMA  


o BRUNYOLS que li'n diuen a la Bisbal, ... dels meus anys vivint a l'Empordà, ... un dels millors records per acompanyar la sobre-taula, pel café de la tarda, qualsevol moment serà adequat, i amb el nostre Thermomix® , molt fàcils de preparar. Com qualsevol massa.


Vols saber com? , Som-hi !

INGREDIENTS:



  • 600 gr. farina de força

  • 20 gr. llevat fresc (de forn de pa, si pot ser)

  • 120 gr. sucre

  • 2 ous

  • 150 gr. llet

  • 30 gr. llard de porc

  • 50 gr. d'anís (licor)

  • un pessic de sal

  • ratlladura de llimona (quantitat al gust, prefereixo no posar-ne molta ja que m'agrada que domini el gust de l'anís que no pas el de la llimona, però, ... al gust.)

  • 20 gr. anís en gra (opcional)


EL FAREM EN CUINA MANUAL, I POTS FER-HO EN QUALSEVOL MODEL DE Thermomix® QUE TINGUIS.




PREPARACIÓ:




  1. Posar l'aigua, mantega i llevat al got i programar 1 minut / 37 ºC / velocitat 2.

  2. Afegim la resta d'ingredients i programem 30 segons / velocitat 6.

  3. Acabat el temps, programem 1:30 minuts / funció amassar (espiga amb TM31 i anteriors).

  4. Posem les massa en un bol untat prèviament amb oli i el cobrim amb film transparent. Reservar a temperatura ambient fins que dobli el volum. (Mínim 2 hores).

  5. Els donem forma als bunyols.
    Ens untem les mans en una mica d'oli per treballar millor la massa. Fem porcions petites, mida cullera de café, i a aquestes petites boles, introduïm el dit fent un forat i girem sobre el nostre dit donant forma. Un cop feta la rosquilla, la posem a sobre de paper d'alumini i així fins que estiguin totes a punt per fregir.

  6. En una paella fonda (o fregidora) amb abundant oli no massa calent, els fregim, tenint en compte, que amb contacte amb l'oli, s'unflen, augmentant força la seva mida, i si es dauren massa de cop, no tindrien temps d'inflar-se, i si la cuita és lenta, aniràn estufant-se a poc a poc.

  7. Suraràn i cal fregir d'una banda i quan estigui ben daurat, donar la volta.
    Han de quedar d'un color bastant fosc, perquè si no fós així, voldria dir que són crus.

  8. Quan estiguin al punt, passar-los a una safata amb paper absorbent per a que deixin anar l'oli; a continuació, mentre encara estiguin calents, arrebossar-los amb sucre.

  9. Deixar refredar i llestos per menjar!



Complicat? Gens ni mica ! Encara no coneixes el Thermomix® TM6 ™?
És una evolució del Thermomix® TM5®, maravelles en cuina guiada.?

Encara no has descobert que pots cuinar-ho TOT ?
Més de 4000 receptes en cuina guiada amb subscripció a cookidoo® !


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, ... PROVA'L !


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 a Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares)


Confia-hi tu també.


Vols saber quin oferiment fem actualment? ... CLICA AQUÍ ! 


AMB FINANÇAMENT OPCIÓN PLUS, ... des de menys del que et penses!


Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!


Demana'm una demostració gratuïta i sense compromís. (ni lletra petita)

Què diuen sobre nosaltres: 
reportatge de EL PAIS sobre Thermomix®