BUNYOLS DE QUARESMA AMB Thermomix®
#Postres y dulces 29 marzo 2020
en plena Setmana Santa ja, ..., i amb ella, ... les postres més catalanes d'aquestes dates.
BUNYOLS
o BRUNYOLS que li'n diuen a la Bisbal, ... dels meus anys vivint a l'Empordà, ... un dels millors records per acompanyar la sobre-taula, pel café de la tarda, qualsevol moment serà adequat, i amb el nostre Thermomix® , molt fàcils de preparar. Com qualsevol massa.
Vols saber com? , Som-hi !
INGREDIENTS:
- 600 g. farina de força
- 20 g. llevat fresc (de forn de pa, si pot ser, i si no, un sobre de llevat deshidratat)
- 120 g. sucre
- 2 ous
- 90 g d'aigua
- 150 g. llet
- 30 g. llard de porc (... i si no en tenim, ... mantega)
- 50 g. d'anís (licor)
- un pessic de sal
- ratlladura de llimona (quantitat al gust, prefereixo no posar-ne molta ja que m'agrada que domini el gust de l'anís que no pas el de la llimona, però, ... al gust.)
- 20 g. anís en gra (opcional)
PREPARACIÓ:
- Posar l'aigua, el llard (o mantega) i llevat al got i programar 1 minut / 37 ºC / velocitat 2.
- Afegim la resta d'ingredients i programem 30 segons / velocitat 6.
- Acabat el temps, programem 1:30 minuts / funció amassar (espiga amb TM31 i anteriors).
- Posem les massa en un bol untat prèviament amb oli i el cobrim amb film transparent. Reservar a temperatura ambient fins que dobli el volum. (Mínim 2 hores).
- Els donem forma als bunyols.
Ens untem les mans en una mica d'oli per treballar millor la massa. Fem porcions petites, mida cullera de café, i a aquestes petites boles, introduïm el dit fent un forat i girem sobre el nostre dit donant forma. Un cop feta la rosquilla, la posem a sobre de paper d'alumini i així fins que estiguin totes a punt per fregir. - En una paella fonda (o fregidora) amb abundant oli no massa calent, els fregim, tenint en compte, que amb contacte amb l'oli, s'unflen, augmentant força la seva mida, i si es dauren massa de cop, no tindrien temps d'inflar-se, i si la cuita és lenta, aniràn estufant-se a poc a poc.
- Suraràn i cal fregir d'una banda i quan estigui ben daurat, donar la volta.
Han de quedar d'un color bastant fosc, perquè si no fós així, voldria dir que són crus. - Quan estiguin al punt, passar-los a una safata amb paper absorbent per a que deixin anar l'oli; a continuació, mentre encara estiguin calents, arrebossar-los amb sucre.
- Deixar refredar i llestos per menjar!
Complicat? Gens ni mica ! Encara no coneixes el Thermomix® TM6 ™?
És una evolució del Thermomix® TM5®, maravelles en cuina guiada.?
Encara no has descobert que pots cuinar-ho TOT ?
Més de 4000 receptes en cuina guiada amb subscripció a cookidoo® !
NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, ... PROVA'L !
Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 a Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares)
Confia-hi tu també.
Vols saber quin oferiment fem actualment? ... CLICA AQUÍ !
AMB FINANÇAMENT OPCIÓN PLUS, ... des de menys del que et penses!
Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!
Demana'm una demostració gratuïta i sense compromís. (ni lletra petita)
Què diuen sobre nosaltres:
reportatge de EL PAIS sobre Thermomix®