EDICIÓ ORIENTE, Thermomix® TM5 AMB SEGON GOT, BOSSA I FINANÇAMENT AL 0%

#Noticias Blog 09 octubre 2018


OPCIÓ EXHAURIDA 

· VEURE NOVES OPCIONS ·


l'edició exhaurida disposava de DOS OPCIONS: 
Thermomix® EDICIÓ FOOD-TRUCK

Thermomix® EDICIÓ ORIENTE 


Qualsevol moment és bó per a pensar en l'adquisició d'un Thermomix® , però és ideal quan hi ha una edició com aquesta que et presento:  
Edició "Oriente " a un preu fantàstic de 1395€, amb la facilitat d'aconseguir-lo en còmodes quotes al 0% SENSE INTERESSOS! 
Si no tens Thermomix® l'has de veure.


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.


Millora al TM31, en major capacitat en el got i en varoma, major temperatura fins a 120ºC, tancament automàtic i CUINA GUIADA, sense estar pendent des llibres de paper, ... tot el que pots fer amb el teu TM31, però més quantitat, millorat i molt més fàcil.I a més, SEGON GOT complet amb tots els accessoris, amb la seva espàtula, cubilet, cistellet, papallona i valorat en 247€. + Bossa de transport valorada en 50€ + Llibre de paper edició ORIENTE + descàrrega Digital del llibre valorat en 60€ + 4 bols y plats de pissarra valorades en 50€ . Per a 196€ més que sense edició, 407€ EXTRA i amb el al 0% a FINANÇAMENT A 24 MESOS:  SENSE INTERESSOS !!! 
Segon got? Perquè?
Per quin motiu tens dues paelles? evidentment, per optimitzar el temps.
Si estàs a mitja cocció d'un plat, i veus que et manca el sucre glass, o el formatge ratllat, o el gel picat, o la nata, o que has decidit fer un gelat i convé no esperar-se per a deixar-lo en nevera, o preparar una llimonada, ...
N'hi ha molts "o" ... on el segon passa a ser gairebé imprescindible.
Un altre, ... per DISPOSAR-NE UN D'ÚS EXCLUSIU SI HI HA INTOLERÀNCIES AL GLUTEN a la família,... [...]En esta Edición Oriente, podrà disfrutar de una larga ruta gastronómica por Oriente al este del mediterraneo, desde el Próximo hasta el Extremo Oriente, pasando por el subcontinente Índia y el Sudeste Asiático. La majoria de las más de 100 recetas que conforman este libro son preparaciones sencillas y saludables que podrà incorporar a su Alimentación diària. Junto a ellas encontrará propuestas mas creativas pensadas para ser disfrutadas con amigos en ocasiones especiales. Todas ellas podrà elaborarlas fácilmente en casa gracias a las detalladas explicaciones de su preparación y a la facilidad para encontrar unos ingredientes inimaginables en nuestros Mercado hace pocos años. Ahora es el momento de agudizar todos los sentidos y prepararnos para disfrutar de una experiència sensorial única, paladeando los característicos sabores de Oriente immersos en un inabarcable universos de aromas, texturas y colores […]


El llibre és una maravella, amb receptes fantàstiques de Turquía, Líban, Israel, Irán, Índia, Sri Lanka, Thailandia, Vietnam, Malasia, Indonèsia, Filipines,, Corea, Xina i Japó.

 • Thermomix® ️ TM5 amb tots els accessoris (got complet, varoma, llibre imprès "COCINA FACIL Y SALUDABLE") i Cook-Key®️ (inclou sis mesos de subscripció gratuïta a la totalitat de receptes guiades de la plataforma cookidoo®️)

 •     (preu sense edició: 1.199€, a 24 mesos, 17% - Quota: 58,62 €)

 • LLIBRE IMPRÈS EDICIÓ ORIENTE 

 • CODI DE DESCÀRREGA EDICIÓ

 • SEGON GOT COMPLET 

 • BOSSA DE TRANSPORT TM5

 • 4 BOLS

 • 4 JOCS DE PALILLOS ORIENTALS  

 • 4 PLATS DE PISSARRA (15x30)

 • 1 SAFATA DE PISSARRA (30x30)

 • FINANÇAMENT ESPECIAL 0% a 24 MESOS

 •       (fins al 28 d'octubre de 2018, o exhaurir existències)  

 •       (inclou 3% de comissió d'obertura, prorratejada en les quotes)

 •      Quota: 59,87 €


Demana'm que et truqui GRATIS o que hi contacti.

Volia que sabessis que se'm va reconèixer a la Convenció Anual de Vendes Thermomix® 2018 com a MILLOR NOU AGENT COMERCIAL de Thermomix®  DE CATALUNYA, VALÈNCIA I BALEARS,


No et quedis amb les ganes de provar-lo. Hi ha un abans i un després a l'arribada del Thermomix® . 


Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!


DEMANA'M UNA DEMOSTRACIÓ 


Encantat de poder-t'ho explicar.


Però si no vols pagar, ... si t'interessa, també et puc oferir el Thermomix® TM5 amb bossa de transport, GRATIS. 


Demana'm com aconseguir-lo i trucaré i informaré sense cap compromís.


I el millor de tot, ... no te n'apenediràs.


Vols tenir-me localitzat: llegeix el codi QR (o pitja directament sobre ell des del mòbil) i podràs desar el contacte en la teva agenda del telèfon.