El millor regal per a una mare : Thermomix®

#Noticias Blog 25 abril 2019

El dia de la mare ja ha arribat, i cal pensar en que qui ens ha fet néixer, criat, ajudat en tot moment, alimentat amb tot l'amor, és mereix el MILLOR REGAL PER A UNA MARE : Thermomix® . Se'ns dubte , podem posar-li a l'abast el millor robot de cuina del mercat, el referent mundial. 


I en aquest moment, DUES OPCIONS: (clica damunt l'enllaç per a més informació) 


Thermomix® TM5 - EDICIÓN ÚLTIMA OPORTUNITAT (AMB SEGON GOT) (fins el 6 de març o exhaurir existències amb disponibilitat immediata) per 1.199€.   • CAP A CASA PER 99€!

  • GAUDEIX-LO PER 38,87€ al mes! (23 quotes)

  • ... i pots CANVIAR-LO, TORNAR-LO O QUEDAR-TE'L. (VFMG: 300€)


Thermomix® TM6 - en fase de reserva actualment, (lliurament al juny) per 1.259€. Gaudeix de la millor manera de disfrutar de Thermomix® :  • RESERVA'L PER 99€! i converteix-te en un dels primers en gaudir de totes les novetats que ofereix.

  • GAUDEIX-LO PER 39,20€ al mes (23 quotes)

  • ... i pots CANVIAR-LO, TORNAR-LO O QUEDAR-TE'L. (VFMG: 360€)


Podrà gaudir de cuina guiada i fer receptes espectaculars d'entre les més de 4700 en cuina guiada de diferents llibres i col·leccions temàtiques, com fins i tot, d'una de les últimes col·leccions Demana'm informació sense compromís 


Sol·licita'm una demostració i descobreix la increïble experiència de cuinar amb Thermomix® .


Reserva la teva demostració: Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostración" i et trucaré i informaré sense cap compromís.


I el millor de tot, ... no te n'apenediràs ! 


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 en Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares).