Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

LANGOSTINOS CON SALSA DE OPORTO Y CHOCOLATE CON Thermomix® TM6

11 February 2021
11 February 2021
Categoría:

Prepararemos unos LANGOSTINOS CON SALSA DE OPORTO Y CHOCOLATE.
Una auténtica delicia, elaborada facilmente y que tendremos preparada en 30 minutos.
También la podemos preparar con antelación y congelar hasta el dia oportuno.


Ingredientes:
Picada:



  • 2 dientes de ajo

  • 15 de almendras crudas sin piel tostadas

  • 2 ramitas de perejil fresco (solo hojas)

  • 25 gr de chocolate fondant (mínimo 50 grs de cacao

  • 1/2 pimienta de cayena molida


Fumet de marisco:



  • 50 grs de aceite de oliva virgen extra


  • 600 grs de langostinos crudos medianos

  • 50 grs de vino de Oporto

  • ½ pastilla de caldo de pescado

  • 100 grs de agua


Sofrito:



  • • 50 grs de aceite de oliva virgen extra 

  • • 50 grs de zanahoria en trozos

  • • 75 gs de cebolla en trozos

  • • 1 hoja de laurel

  • • ½ cucharita de pimentón


Preparación:


Preparación de la picada:



  1. Ponga en el vaso los ajos, las almendras, el perejil, el chocolate y la pimienta, triture 5 segundos / velocidad 7.

  2. Retire a un bol y reserve.



Preparación del fumet de marisco:



  1. Sin lavar el vaso, caliente el aceite 3 minutos / 120ºC (en TM5 y TM6 o funcion varoma en TM31)  / velocidad 1. 

  2. Mientras tanto pele los langostinos, separe las cabezas y las cascaras y reserve los cuerpos.

  3. Agregue las cabezas y las cáscaras al vaso 5 minutos / 120ºC (en TM5 y TM6 o funcion varoma en TM31) velocidad 1.

  4. Incorpore el vino de Oporto y sin poner el cubilete 1 minuto / Varoma / velocidad 1.

  5. Añada el caldo de pescado y el agua y triture 30 segundos /vel 4.

  6. Caliente 5 minutos / función varoma / velocidad 2. Cuele el contenido del vaso con un colador fino y reserve en un bol.

  7. Lave bien el vaso y la tapa.


Sofrito:



  1. Ponga en el vaso el aceite, la zanahoria y la cebolla y trocee 4 segundos / velocidad 4.

  2. Agregue el laurel y sofría 3 minutos ,/ 120ºC (en TM5 y TM6 o funcion varoma en TM31), giro inverso / velocidad cuchara.
    El giro inverso lo activaras pulsando encima de las cuchillas en el disco de temperatura de la pantalla.

  3. Incorpore la picada reservada en el paso 1 sofría 2 minutos / 120ºC (en TM5 y TM6 o funcion varoma en TM31) giro inverso, velocidad cuchara.


  4. Añada el fumet de marisco reservado en el paso 5. Sitúe el Varoma en su posición con los cuerpos de los langostinos y programe 5 minutos / Varoma / giro inverso / velocidad cuchara.

  5. Coloque los langostinos en una fuente y vuelque encima el contenido del vaso.

  6. Sirva inmediatamente.


Sugerencia: Si lo desea, puede espolvorear almendra tostada en granillo o en láminas antes de servir los cuerpos de los langostinos.


Receta de cookidoo de la colección "A la mesa en navidad"

Solicita demostración
11 February 2021