Operació RENOVE Thermomix® - hola TM5

#Noticias Blog 15 mayo 2018

Nou termini, fins divendres 18 de Maig de 2018.


El teu Thermomix® t'ha donat milers d'alegries, moments inoblidables, una inacabable llista de sensacions agradables desprès de tants anys.


ELS TEMPS CANVIEN, Thermomix® TAMBÉ, PER A FER-HO TOT MÉS FÀCIL !!
Arriba el moment de donar un pas més a la cuina i guanyar en facilitat, comoditat d'ús, major variabilitat en menús i menjars. Potser més d'un cop ja ho has pensat.


El Thermomix® TM5, amb un disseny més modern i funcional, balança de gran precisió (de 5 gr. en 5 gr.) capaç de pesar mentre està cuinant, més potència, menor soroll, tancament automàtic de la tapa, gran control de la temperatura fins a 120ºC, major capacitat de cocció, en els seus 2,2 litres en el got i 3,3 litres en el seu varoma.
QUALSEVOL NECESSITAT, AMB LA MÀXIMA SENZILLESA, amb l'ús d'un únic selector i pantalla digital d'ús tàctil, i amb el Cook-key®, gaudir de més de 3500 receptes en cuina guiada, si vols, totes les col·leccions i llibres ja integrades en el teu Thermomix® TM5) 
Milers de receptes son ara mès fàcils amb Thermomix® .


Què hi tens a la nevera? ... cerca a la plataforma Cookidoo, i amb wi-fi li dius al teu Thermomix® què faràs per dinar, sopar o sorprendre als convidats.
Per fí, ja no et saltaràs cap pas, encara que facis per primer cop, qualsevol recepta de les seves més de 170 col·leccions, ja sigui en cuina vegetariana, sense gluten, rebosteria, carn, peix, exòtica i internacional, dieta mediterrània, cocktails clàssics, ...

Cal veure'l per a apreciar-ho.
Es més ràpida, intuïtiva i amb més possibilitats, ÉS TANT FÀCIL D'UTILITZAR, QUE FINS I TOT UN NEN POT FER-LO SERVIR.


Aprofita la OPERACIÓ RENOVE. (fins al 18 de maig) 
Et valorem el teu antic Thermomix® (TM31, TM21 o anteriors models) en l'adquisició del nou TM5.
150€ per a TM21 o anteriors. El preu total del Thermomix® TM5 seria de 1049€.
300€ per a TM31. El preu total del Thermomix® TM5 seria de 899€.
Per a facilitar-ho, pagament per transferència, ingrés, targeta de crèdit o bé finançat.
I s'inclou BOSSA DE TRANSPORT valorada en 50€ DE REGAL

No te n'hauràs de preocupar de res: te'l passaré a recollir, i t'envien el nou per transportista.


Si ets client antic, o el vas adquirir, fins i tot de segona mà, i no tens agent comercial,  CONTACTA'M mitjançant el formulari del final de pàgina.