Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Pa de Sant Jordi. Fes-lo amb Thermomix® .

11 April 2021

Tiempo de preparación 02:15:00 mins

Ración para 12 personas

11 April 2021



Aquesta fàcil adaptació del pà de Sant Jordi, per a que puguis fer-lo amb el teu Thermomix® , es un homenatge al Patró de Catalunya. 
Per Sant Jordi, ROSES, LLIBRES, AMOR i PÀ DE SANT JORDI. 

Si no coneixes el Thermomix® , ... et proposo que el puguis provar a casa teva. 

Distingit a "CONVENCIÓ NACIONAL DE VENDES", com MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® 2018 DE CATALUNYA, VALÈNCIA I BALEARS.


Confia tu també, i NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L.


Contacta'm mitjançant el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "CONSULTAME" i t'informaré sense cap compromís i descobreix la nova demostració de Thermomix® TM6


I el millor de tot, ... no et penediràs perquè descobriràs que pots cuinar TOT.



Dóna-li un like al final, si t'està agradant la publicació.



Adaptació de recepta facilitada per Mª Eugenia Blanco i que trobaràs a cookidoo
El més recomanable és optar per ingredients de qualitat en la selecció  com la sobrassada i el formatge, que pot ser de Maó, Cheddar o Emmental.


Per als vegetarians, la recepta pot patir una modificació i substituir la sobrassada per tomàquet concentrat i pebre vermell.

Ingredientes

  • 100 g de formatge Maó, Cheddar o Emmental a trossos
  • 250 g de llet
  • 15 g de llevat premsat fresc
  • 50 g de mantega a trossos petits
  • 50 g de sucre
  • 450-500 g de farina de força
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 punta de ganivet de colorant groc
  • 70 g de sobrassada
  • llet

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu el formatge al got i ratlleu 10 seg/vel 7. Traieu del got i reservi

2 Paso

Poseu la llet, el llevat, la mantega i el sucre i barregeu 2 min/37°C/vel 2

3 Paso

Incorporeu la farina i la sal. Barregeu 15 seg/vel 6 i inicieu Amassar /3 min. Traieu la massa del got i dividiu-la per la meitat (cada tros pesarà 450 g aprox.).

4 Paso

Poseu una meitat de la massa al got, afegiu el formatge ratllat reservat i el colorant i inicieu Amasar /1 min. Traieu la massa del got, introduïu-la en una bossa de plàstic i reserveu.

5 Paso

Poseu al got l'altra meitat de la massa i la sobrassada i inicieu Amasar /1 min. Traieu la massa del got, introduïu-la en una altra bossa de plàstic. Deixeu reposar les masses en un lloc temperat fins que doblin el seu volum (entre 45 minuts i 1 hora, en funció de la temperatura ambient).
En cas que volgueu fer-lo vegetaria, podeu substituir la sobrassada per tomàquet concentrat i pebre vermell.

6 Paso

Forreu una safata de forn amb paper d'enfornar.

7 Paso

Dividiu la massa groga en 5 parts (aprox. 110 g cadascuna) i la massa amb sobrassada en 4 (aprox. 130 g cadascuna), formi barretes de la mateixa mida (30-35 cm) i col·loqueu-les alternant els colors i separades entre sí a la safata preparada. Deixeu reposar en un lloc temperat fins que doblin el seu volum (entre 45 minuts i 1 hora, en funció de la temperatura ambient). Pinzeu les barretes amb llet o amb un almívar claret

8 Paso

Preescalfeu el forn a 200°C.

9 Paso

Forneja (200 ° C) durant 20-25 minuts. Traieu del forn i deixeu refredar sobre una reixeta. Quan el pa estigui fred, talleu-lo al llarg perquè es vegin els colors i serveixi

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración