pastís de formatge de la VINYA amb Thermomix®

#Postres y dulces 26 junio 2019

El PASTIS DE FORMATGE DE LA "VINYA", és considerat una de les majors meravelles que podem tastar els qui ens agraden les tartes de formatge. 
Ràpida, boníssima, ... i amb el Thermomix® TM5 i també amb el Thermomix® TM6 ™, més fàcil encara, amb la seva cuina guiada

TOT EL QUE PODEM FER AMB EL TM5, HO PODREM FER AMB EL Thermomix® TM6 ™.


De la col·lecció "VELOCIDAD CUCHARA" de Rosa Arda,.. una de les referències blog de cuina (a part de Blogosfera de Thermomix® ,  evidentment)


per a 10 persones:  preparació: 5 minuts. / enfornat: 50 min. / total: 55 min.
INGREDIENTS:



  • · 1 kg de formatge crema (estil Philadelphia)


  • · 5 ous de la talla L (63 a 73 gr.) o 6  si són talla M: (53 a 63)

  • · 500 ml de nata per muntar (35% MG)

  • · 350 gr de sucre

  • · 30 gr de farina



opcional: una mica de mel, melmelada, fruites, caramel líquid.


PREPARACIÓ:
Amb la cuina guiada del Thermomix® TM5 i del Thermomix® TM6™ és molt fàcil,



  1. ... llegir,

  2. ... posar al got,

  3. ... "siguiente",

  4. ... tornem a llegir, posar al got, "siguiente" fins ... 

  5. ... cap al forn.


Però, ... anem a veure com ho fem si tenim un TM31 o models anteriors, ... també molt senzill.



  1. Posa a escalfar el forn a 200 ºC amb calor amunt i avall.

  2. Preparar un motlle desmotllable de Ø 24 o Ø 26 cm. de diàmetre.
    (en el de Ø 24 ens "creixerà per damunt de la seva mida, ... pero desprès baixa de nou)
    Folrar amb una fulla de paper vegetal, que mullarem, arrugarem, i llavors, estirada, folrem. (Com la barreja és molt líquida, així garantim que no se'ns escola).

  3. Posar en el got del Thermomix® tots els ingredients de la barreja i programar 30 segons / velocitat 6.

  4. Comprovar que la temperatura del forn és dels aproximadament 200ºC.

  5. Posar la barreja dins el motlle i enfornar 50 minuts a 180ºC~200ºC amb calor amunt i avall.

  6. Comprovar amb un escuradents que estigui prou cuit. Ha de sortir net. Veurem que el pastís ha quedat una mica líquid encara per la part central, i ben daurat per part superior.


  7. Apaguem el forn, i deixar que vagi "enfredant-se" dins del mateix forn, amb la porta una mica oberta, per a que quan es vagi refredant, acabi de cuallar-se.

  8. Servir amb melmelada, trossos de fruita, mel o caramel. Se'ns dubte ... la millor !


Complicat? Gens ni mica ! Encara no coneixes el Thermomix® TM5®, i Thermomix® TM6™, la millor opció.?
NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, ... PROVA'L !


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 a Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares)


Confia-hi tu també.
Vols saber quin oferiment fem actualment? ... CLICA AQUÍ ! 
AMB FINANÇAMENT OPCIÓN PLUS, ... des de menys del que et penses!


Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!
Demana'm una demostració gratuïta i sense compromís.  (ni lletra petita)