PROVA Thermomix® TM6 30 DIES A CASA (SENSE COMPROMÍS)

#Noticias Blog 12 mayo 2020PROVA el Thermomix® TM6 amb tota la cuina guiada, 30 dies a casa teva, sense compromís (fins el 27/07/2020) i si no t'agrada, torna'l, ... sense explicacions....ACABA AMB EL DUBTE I ...  

PROVA'L A CASA i desprès decideixes si te'l quedes o no. Sense compromís !- mira els 5 motius per provar-lo al final del post - 


Reserva la teva demostració: Ara te la fem online, perquè no hagis de preocupar-te de res més que de gaudir de la DEMO ONLINE.
Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostración" i et trucaré i informaré sense cap compromís.

I si t'agrada, opcions de PAGAMENT ÚNIC o OPCIÓN+ i decideix si CANVIAR-LO, TORNAR-LO o QUEDAR-TE'L.

Distingit en "Convención Nacional de Ventas" , com a millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, València i Balears.


Confia-hi tu també , i NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L


VOLS 5 motius per a PROVAR-LO?


Per disposar de més temps. Thermomix® TM6 permet escurçar els temps de preparació, i us permeten salvar molts minuts cada dia. Fins i tot si tries dedicar aquest temps extra a seguir cuinant, veuràs que el rendiment que obtens és molt més gran.


Per mantenir l'ordre i la neteja. Thermomix® TM6 és molt net. Només embruta l'imprescindible, i no olles, cassoles, ... les parets i la cuina. A més, les peces desmuntables, com el got, Varoma, i els altres accessoris, poden rentar-se al rentavaixelles.


Per portar una alimentació més sana. Amb Thermomix® TM6 pots preparar plats diferents i amb ingredients més variats, el fonament d'una dieta equilibrada. S'ha acabat el menjar sempre el mateix, amb les més de 5.000 receptes en cuina guiada a Cookidoo®.


Per millorar el sabor dels teus plats. Amb Thermomix® TM6 no hi ha possibilitat d'equivocar-se perquè les quantitats, temps, velocitats i temperatures són sempre els correctes. Els resultats seran igual d'intensos o fins i tot més que si haguessis dedicat hores.


Per passar-t'ho bé cuinant. Utilitzant Thermomix® TM6 et divertiràs provant receptes i sabors nous. A causa de la seva rapidesa i facilitat d'ús, potser acabis cuinant per plaer i no per obligació.
Si per a tu els fogons són un plaer i t'agrada entretenir a ells, pots utilitzar-lo per a tasques concretes. No té per què fer-ho tot: que només et piqui les verdures, que t'amasi el pa, muntar una nata o que faci una increïble textura en les cremes.  
Tu amb la teva experiència li poses el teu punt màgic al plat. És com si tu composes, ... i el Thermomix® TM6 toca la teva melodia.
TOTS VOLEN SEMBLAR-SE A Thermomix® , PERO SI SON COM, ... NO SÓN Thermomix® .