SHOWCOOKING BY Thermomix® A CASA D'UNA CLIENTA

#Noticias Blog 24 junio 2018

Voleu conèixer la història de UNA DE LES 5 GUANYADORES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC SHOWCOOKING? (1a setmana, del 16 al 22 d'abril)
 
Hi ha un abans i un després al fet de conèixer i poder disposar d'un Thermomix® a casa.
Quan es descobreix i se'l gaudeix, entren a casa tot un munt de solucions als problemes habituals.


Es poden millorar els hàbits d'alimentació, amb la inclusió d'aquells aliments que no se sol menjar, perquè fins ara no se sabia com cuinar-los, s'augmenta la variació; disposar de més temps per a un mateix, ja que el Thermomix® cuina mentre podem fer altres coses, es cuina més sà, sense tants greixos i de forma molt senzilla; ens dona eines per a alimentacions més específiques, com Sense Gluten, Sense Lactosa, Vegetarià, Vegà, ... 

És el cas d'una clienta, que al poc temps de gaudir-ne de les grans virtuts del Thermomix® , va voler compartir amb les seves amigues l'experiència d'organitzar un ShowCooking by Thermomix® a casa.

El funcionament és ben senzill.
Va escollir una temàtica, va convidar a tres amigues, ... i a gaudir mentre descobríen com n'és de fàcil i senzill passar-s'ho bé, cuinar variat, sà, ràpid, fàcil i econòmic i després, menjar-ho amb un munt de somriures i anècdotes per a explicar i recordar.
L'important, ... el ShowCooking és sobretot, una estona divertida amb amics, i ens ho vam passar molt bé!

Fantàstica la Chef, que va organitzar-ho, la fotògrafa, que va immortalitzar-ho (i com sempre passa amb els fotògrafs, surt poc a la foto), la estilista que va donar un toc de qualitat excel·lent, i la crítica culínària que amb la seva exigència, va fer que estés tot impressionant. Sense elles, ... tot aixó no hagués estat el mateix!i a més de passar-nos-ho bé, ... LA FOTOGRAFIA COMPARTIDA HA ESTAT UNA DE LES 5 GUANYADORES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC SHOWCOOKING. 
Ha aconseguit un segón got, càmera de fotos, conjunt d'estris de cuina Solingen i llibre CHOCOLATE.
Es pot demanar mès?Quan el fem a casa teva? 
CONTACTA'M i en parlem.


Vols veure'n més? 


Agraeixo a la meva clienta i les seves amigues que m'hagin cedit la possibilitat de compartir amb vosaltres els seus moments.