TARTA DE QUESO DE LA VIÑA - DEMANA'M UNA DEMOSTRACIÓ

#Postres y dulces 31 marzo 2021

La tarta de formatge és sempre una delícia, un plaer pels sentits., i la TARTA DE QUESO DE LA VIÑA és una de les receptes preferides pel clients a Cookidoo®, la nostra plataforma de receptes en cuina guiada per a Thermomix® .   


Tots els usuaris la poden utilitzar en el seu TM31, TM21 i models anteriors. 


Vols que un día quedem i la fem a casa teva ? 


Tu poses els ingredients i el forn.
Jo poso el Thermomix® TM6 i les ganes de mostrar-te la meravella que cuina més de 65.000 receptes en cuina guiada.
Així de senzill.  


Demana'm una demostració amb el botó "TE LLAMO GRATIS" o "CONSULTAME" i t'informaré sense cap compromís.



DISTINGIT A CONVENCIÓ NACIONAL DE VENDES com MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® 2018 DE CATALUNYA, VALÈNCIA I BALEARS.


Confia tu també, i NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L.

I la tarta ??


Tant simple com anar seguint pas a pas.


Posar els ingredients en l'ordre que va demanant.  


Ingredients:



  • 1000 g de formatge cremós (he utilitzat Arla, que m'agrada molt)

  • 500 g de nata (35% de greix) (de bona qualitat)

  • 5 ous L o bé 6 ous M

  • 350 g de sucre

  • 30 g de farina o bé 30 g de maizena

  • 100 g de mel o bé 100 g de melmelada


Preparació:



  • Preescalfem  el forn a 200ºC con escalfor a dalt i a baix.  


  • Preparem un motlle desmuntable de Ø 24-26 cm   i el folrem per dins amb paper vegetal de 40 x 40 cm que haurem mullat per a fer-lo mal·leable. Com es una preparació líquida, hem d'assegurar que el paper ens ho reculli correctament.




  • Cap al forn, 50 minuts a 200ºC. 



  • En el moment en què han passat els 50 minuts a 200ºC, el tindrem crescut. 

  • Comprovem amb una broqueta de fusta si el seu punt de cocció és l'òptim i ho sabrem si surt seca. Hem d'apagar el forn i deixar-lo amb la porta una mica oberta per a que acabi de quallar atemperant-se encara dins del forn. 

  • Si es fa correctament, baixarà una mica sense trencar-se gaire. 




  • Ja el tenim a punt un cop atemperat per a deixar-lo refredar. Personalment no m'agrada calent, per això jo el faig d'un dia per l'altre. 

  • Desmotllat i cap a taula. Un tros generòs. 



Ara, si es vol, acompanyat d'una mica de melmelada de nabius o gerds, (que també he fet amb el Thermomix® ) , o amb mel.




T'ho dic una altra vegada. Vols que et truqui i el fem a casa teva?

vols més informació?





#TARTA #VIÑA #Thermomix® #TM6 #JORDI #CARMONA_ #JORDICARMONA #Thermomix® _TARRAGONA #JORDI_CARMONA_TMX