Thermomix® ️ Edició BEBÈ

#Noticias Blog 23 enero 2021CASTELLANO: pulsa aquí.


El regal ideal per als recents o futurs pares, allò que esperen que els regalin els avis, tiets, padrins, ... la millor ajuda per a que les etapes més boniques de la vida d'uns pares, no estiguin enganxats a la cuina, i que el Thermomix® ️ TM6 cuini per a vosaltres. (i fins i tot, amb del Thermomix® , podrem esterilitzar els biberons!)


L'edició permet assegurar una alimentació sana i equilibrada durant els primers mesos del bebè, i evolucionar amb ell. Des de farinetes, purés, a batuts, salses, sorbets, truites, i fins a 82 receptes naturals, desenvolupat amb els millor cuiners i pediatres.


Per a facilitar-vos-ho, aquest Thermomix® ️ Edició BEBÈ inclou:
  • Thermomix® ️ TM6 amb tots els accessoris (got complet, varoma, llibre imprès COCINA FÁCIL Y SALUDABLE) i Cook-Key®️  (inclou sis mesos de subscripció gratuïta a la totalitat de receptes guiades de la plataforma cookidoo®️)

  • MALETÍ EDICIÓ BEBÈ

  • LLIBRE IMPRÈS EDICIÓ BEBÈ

  • PITET EDICIÓ BEBÈ

  • 2 CULLERES DE SILICONA

  • PLAT AMB SISTEMA DE SUBJECCIÓ A SAFATA O TAULA


  • JOC DE 6 POTS, per a farinetes o purés de vedella, peix i pollastre.


  • JOC D'ADHESIUS per a pots de farinetes


  • GLAÇONERA DE SILICONA per a fer racions congelades de purés


No et quedis amb les ganes de provar-lo.


La millor forma de conèixe'l, es fer-lo funcionar, i fins i tot veure'l, si vols a casa teva.
No tens més que donar-me les teves dades, i contacto GRATIS amb tú.


Què hi conté el llibre de l'edició Bebè?
Descobreix els secrets d'una alimentació infantil equilibrada i saludable de la mà de Thermomix®
Un recorregut per les diferents etapes de l'alimentació del bebè, des del moment que deixa la lactància materna fins a que comença a menjar de tot.
Desvetlla tots els dubtes gràcies a la complerta introducció realitzada per dos dels pediatres més prestigiosos, els doctors Luis Ros Mar e Ignacio Ros Arnal, ambdos llicenciats en Medicina y Cirurgía amb qualificació excel·lent Cum Laude i especialitzats en Gastroenterología Pediàtrica y Nutrició.
Aquest complet llibre dona unes senzilles recomanacions pràctiques sobre com escollir correctament els ingredients, com anar introduint-los poc a poc en l'alimentació del lactant o com congelar i descongelar adequadament.
Estructurat en 5 capítols en funció del rang d'edat del nen, és una guia imprescindible per a tots aquells que volen estar segurs d'estar proporcionat una adequada alimentació al seu bebè des del començament, aconseguint un resultat perfecte de les receptes gràcies al segell de qualitat Thermomix® .
A més, es convertirà en un preciós record amb el temps, gràcies a les seves pàgines reservades per a poder enganxar fotos de cada etapa, fer anotacions, importants o plasmar las empremtes del bebè.


Demana'm que et truqui GRATIS o que hi contacti. 


... i perquè a mí ? 


Nomenat com a millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, València i Balears, , segons se'm va reconèixer a la Convenció Anual de Vendes Thermomix® 2018, a Estocolm.


No et quedis amb les ganes de provar-lo. Hi ha un abans i un després a l'arribada del Thermomix® .  
Si no saps cuinar, serà l'amic imprescindible, i si en saps, ... encara més!   


DEMANA'M UNA DEMOSTRACIÓ  


Encantat de poder-t'ho explicar, t'informaré sense cap compromís. 


I el millor de tot, ... no te n'apenediràs.