Thermomix® TM5 GRATIS

#Noticias Blog 08 febrero 2019VOLS EL TEU TM5 GRATIS?


Si ja ets usuari de Thermomix® , ja saps que hi ha un abans i un després de coneixe'l. Ara vols el TM5.Et demanaràs si es fàcil o no, ... Es ben possible, i a més, MÉS SENZILL QUE MAI !!!  
FEM-HO POSSIBLE.Tens amics que vulguin conèixer el  Thermomix® TM5, convidant-los a fer uns tallers totalment exclusius i pensats per a tu, si vols a casa teva, amb la meva ajuda? 

Les possibles vendes que surtin, seran les que faran que EL TEU ET SURTI GRATIS I AMB LA BOSSA DE TRANSPORT DE REGAL.
Vols inspirar-te i trobar noves idees a la plataforma Cookidoo®, on podràs trobar més de 4.000 receptes en més de 200 col·leccions temàtiques. Aquesta és la teva millor oportunitat. I qui sap si possiblement, descobreixis que, ... si vols, ... pots seguir amb nosaltres i formar-te en vendes,  desenvolupar-te professionalment amb formació a càrrec de l'empresa, fins i tot com a segona opció d'ingressos, en un ambient de treball excepcional, amb una flexibilitat i llibertat on tu marques els teus horaris i límits, i sense inversió.


Fem-ho fàcil, omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion"  i et trucaré i informaré sense cap compromís.
I el millor de tot, ... no te n'apenediràs.


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018 en Estocolmo, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares). 


Confia-hi tu també I ACONSEGUEIX EL TEU Thermomix® TM5 GRATIS.