Thermomix®  TM6 sense entrada (i tres anys de garantia amb Opción Thermomix® )

#Noticias Blog 24 enero 2021/cast/   

FINALITZADA EL 22 de FEBRER 
Thermomix® TM6 SENSE ENTRADA.  

BEN FÀCIL !!!   • GARANTIA DE 3 ANYS   

 • 35 QUOTES   

 • QUOTA DE 34,75 € A EL MES  

 •     VMFG de 330€   

 •                 i decideix si CANVIAR, TORNAR O QUEDAR-TE'L
I SI HO PREFEREIXES, ... PAGAMENT ÚNIC DE 1299€.

inclou subscripció gratuïta de 6 mesos a la cuina guiada de cookidoo.es, amb gairebé 5800 receptes en cuina guiada !Vols veure la cuina guiada? Aprofita per viure una demostració sense compromís de compra. Fem-ho de la manera que et sigui més còmode. Reserva el teu demostració ONLINE perquè no hagis de preocupar de res més que de gaudir-la des del teu butaca.

Llegeix fins al final i mira't els vídeos que comparteixo i si vols,
OMPLE EL FORMULARI "ET TRUCO GRATIS" O "SOL·LICITA UNA DEMOSTRACIÓ".

i SI ENS RECOMANES A ALGUN CONTACTE TEU FER UNA DEMOSTRACIÓ, ...DE REGAL UN VAL DE 30 € per a comprar a la botiga online de Thermomix® .


DISTINGIT A "CONVENCIÓ NACIONAL DE VENDES", COM MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® 2018 DE CATALUNYA, VALÈNCIA I BALEARS.

Confia tu també, i NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'L.


I el millor de tot, ... no et penediràs perquè descobriràs que pots cuinar TOT.


VOLS 5 MOTIUS PER A TENIR-LO ?
 • Per disposar de més temps. Thermomix® TM6 permet escurçar els temps de preparació, i us permeten salvar molts minuts cada dia. Fins i tot si tries dedicar aquest temps extra a seguir cuinant, veuràs que el rendiment que obtens és molt més gran.
  - exemple - VAROMA - • Per mantenir l'ordre i la neteja. Thermomix® TM6 és molt net. Només embruta l'imprescindible, i no olles, cassoles, ... les parets i la cuina. A més, les peces desmuntables, com el got, Varoma, i els altres accessoris, poden rentar-se al rentavaixelles.


 • Per portar una alimentació més sana. Amb Thermomix® TM6 pots preparar plats diferents i amb ingredients més variats, el fonament d'una dieta equilibrada. S'ha acabat el menjar sempre el mateix, amb les més de 5.750 receptes en - cuina guiada a cookidoo® -
  .- exemple - sucs de fruites -


 • Per millorar el sabor dels teus plats. Amb Thermomix® TM6 no hi ha possibilitat d'equivocar-se perquè les quantitats, temps, velocitats i temperatures són sempre els correctes. Els resultats seran igual d'intensos o fins i tot més que si haguessis dedicat hores.
  - exemple - ceba caramel·litzada - - exemple: arròs amb salsitxes - 


 • Per passar-t'ho bé cuinant. Utilitzant Thermomix® TM6 et divertiràs provant receptes i sabors nous. A causa de la seva rapidesa i facilitat d'ús, potser acabis cuinant per plaer i no per obligació.
  - exemple - pinya colada -


Si per a tu els fogons són un plaer i t'agrada entretenir a ells, pots utilitzar-lo per a tasques concretes. No té per què fer-ho tot: que només et piqui les verdures, que t'amasi el pa, muntar una nata o que faci una increïble textura en les cremes.
- exemple - arròs amb llet - 


Tu amb la teva experiència li poses el teu punt màgic al plat. És com si tu composes, ... i el Thermomix® TM6 toca la teva melodia.
- exemple - ShowCooking a casa d'una clienta
TOTS VOLEN SEMBLAR-SE A Thermomix® , ...
PERÒ SI SON COM, ... NO SÓN Thermomix® .