Thermomix® VACACIONES CERCANIAS / LARGA DISTANCIA

#Noticias Blog 09 agosto 2018

Vacances? , ... SET VACANCES ... fins al 20 d'agost de 2018 (o esgotar existències).  


Per fi les vacances aquí, ... i vols viatjar i disposar en el teu Thermomix® d'uns plats gourmet de forma SANA, VARIADA, ECONÒMICA, FÀCIL i CREATIVA sense esforç amb la cuina guiada , i a més, amb un dels condicionants més habituals en tothom: RÀPIDA.


PRIMERA OPCIÓ: SET VACACIONES CERCANIAS  • Thermomix® TM5 amb tots els accessoris (got complet, varoma, llibre imprès "COCINA FACIL Y SALUDABLE") i Cook-Key®️ (inclou sis mesos de subscripció gratuïta a la totalitat de receptes guiades de la plataforma cookidoo®️)

  • LLIBRE IMPRÈS "RECETAS DEL MUNDO"

  • BOSSA DE TRANSPORT Thermomix®  • Preu: 1.229€ - Finançat a 24 mesos: 60,09€/quota - EL VULL !!!!


El llibre "RECETAS DEL MUNDO" conté 72 receptes que permeten descobrir noves formes de cuinar així com els plats més quotidians d'altres gastronomies. Receptes molt apreciades en altres parts del mon per ser ràpides i saboroses, com els dim sums xinessos casolans, un curry de llenties i carbassa o una amanida siciliana.
Dissenyat per a aprendre a cuinar utilitzant tots els nivells del Thermomix® , aquest llibre de receptes et permetrà optimitzar els temps d'elaboració de les receptes, obtenint més racions.
Inclou una introducció plena de consells i trucs molt útils que t'ensenyaran com preparar receptes per a molts o quantitats petites i com treure-li tot el partit a la cuina al vapor gràcies al accessori Varoma.


SEGONA OPCIÓ: SET VACACIONES LARGA DISTANCIA  • Thermomix® TM5 amb tots els accessoris (got complet, varoma, llibre imprès "COCINA FACIL Y SALUDABLE") i Cook-Key®️ (inclou sis mesos de subscripció gratuïta a la totalitat de receptes guiades de la plataforma cookidoo®️)

  • LLIBRE IMPRÈS "RECETAS DEL MUNDO"

  • ESTOIG D'ACCESSORIS DE CUINA SOLINGEN

  • TROLLEY PREMIUM Thermomix® TM5Preu: 1.299€ - Finançat a 24 mesos: 63,51€/quota - EL VULL !!!!

Igualment, sempre tenim l'opció del Thermomix® TM5 amb tots els accessoris (got complet, varoma, llibre imprès "COCINA FACIL Y SALUDABLE") i Cook-Key®️ (inclou sis mesos de subscripció gratuïta a la totalitat de receptes guiades de la plataforma cookidoo®️) per un preu de 1.199€ (i fins i tot GRATIS)També, per aquells qui ho precisin, ... Edició BEBÉ, una fabulosa edició per als millors moments de la vida.

Demana'm que et truqui GRATIS 


No et quedis amb les ganes de provar-lo.


DEMANA'M UNA DEMOSTRACIÓ, sense compromís ni lletra petita.


Encantat de poder-t'ho explicar.
Inspira't i troba noves idees a la plataforma Cookidoo®, on podràs trobar més de 3.800 receptes i més de 170 col·leccions en cuina guiada. 


Vols tenir-me localitzat: llegeix el codi QR (o pitja directament sobre ell des del mòbil) i podràs desar el contacte en la teva agenda del telèfon.