Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Convenció Anual de Vendes a Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de maravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC, amb la senzillesa de la CUINA GUIADA DE Thermomix®  CUINAR MAI HA ESTAT TANT FÀCIL.  

Us convido a que em sol·licitis una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Convenció Anual de Vendes a Estocolm 2018). 

Et vull ASSESSORAR i explicar-te de maravella tecnològica que regna a la cuina de casa des de fa anys, i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC, amb la senzillesa de la CUINA GUIADA DE Thermomix®  CUINAR MAI HA ESTAT TANT FÀCIL.  

Us convido a que em sol·licitis una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

TORRÓ DE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS

12 noviembre 2021
12 noviembre 2021
Categoría:

TORRÓ DE CAMEMBERT AMB FRUITS SECS   


Un torró que sorprèn des del seu nom, la seva textura i gust, especialment quan els formatges t'agraden tots, motiu pel qual s'està fent un racó entre els clàssics de casa. 

Provinent de la col·lecció BLANCA NAVIDAD, i en l'actual REVISTA Thermomix® DICIEMBRE 2021, i que es pot trobar en la CUINA GUIADA del nostre Cookidoo®  (on actualment hi ha més de 6300 receptes en cuina guiada)

 


ingredients:



  • - 50 gr. de nata (per muntar, amb 35% MG)

  • - 1 formatge camembert (250 gr.)  en trossos


  • (respatllarem l'escorça amb un ganivet)

  • - 60 gr. de formatge cremós (tipus Philadelphia)

  • - 30 gr. d'ametlles crues sense pell

  • - 30 gr. de festucs (hi ha qui li diu pistatxos) pelats (sense sal)

  • - 30 gr. de pinyons


  • - 30 gr. de nous



La preparació és ben senzilla:



  • Folrar amb film transparent un motlle quadrat d'uns 18 cm. per costat i reservar. Si es vol donar forma de torró "clàssic", pots utilitzar un motlle per a torró, o també un plumier de fusta, o fins i tot, un tetrabric tallat longitudinalment.

  • En el got del Thermomix® posem la nata i el camembert. Programem 7 minuts / temperatura 90ºC / velocitat 1.

  • Afegim al got el formatge cremós i programem 30 segons / velocitat 5

  • Amb l'espàtula, baixem els ingredients cap al fons del got.

  • Incorporem les ametlles, els festucs, els pinyons i les nous. Programem 20 segons / gir invers / velocitat 2.

  • Aboquem la preparació en el motlle que hem preparat i reservem a la nevera durant un mínim de 4 hores.





  • Desemmotllar sobre una superfície on puguem tallar-ho en porcions.


Genial si se serveix a temperatura ambient, damunt d'unes torrades de pa, o tipus crackers o fins i tot barrejat amb amanida de brots tendres.





Senzill? Com tot el que fem amb el Thermomix® .



Encara et queden dubtes o senzillament no el coneixes? Fem-ho fàcil. Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion" i et trucaré i informaré sense cap compromís.


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L!


reconegut com a millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, València i Balears .  
Confia-hi tu també! ... no te n'apenediràs.

Solicita demostración
12 noviembre 2021