advisor-image

Nomenat MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018) i ara Team Leader, et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Us convido a que vegis una demostració SENSE COMPROMÍS, COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE !I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

Nomenat MILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018) i ara Team Leader, et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Us convido a que vegis una demostració SENSE COMPROMÍS, COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE !I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

TORTELL DE REIS, FES-LO AMB Thermomix®

01 January 2022
01 January 2022
Categoría:

Si encara no l'has provat de fer mai, t'animo a que aquest any si. Queda boníssim, molt més econòmic que els que venen a les pastisseries i el millor de tot, la satisfacció de fer el TORTELL DE REIS en el teu propi forn, casolà, bonic i acabat de fet, és insuperable!




INGREDIENTS PER AL TORTELL DE REIS:


Massa mare:



  • 70 gr. de llet (hi ha qui augmenta una mica la llet en la massa mare per no quedar-se tan seca, ... i en posaríem de 75 a 80 gr.)

  • 10 gr. de llevat premsat fresc

  • 1 culleradeta de sucre

  • 130 gr. de farina de força


Massa:



  • 120 gr. de sucre

  • - Si utilitzem sucre invertit, hi posarem 100 gr. de sucre blanc (que aromatitzem amb les pells de llimona i taronja) i 20 gr. de sucre invertit (que l'afegirem juntament amb els ous) (en aquest enllaç, explico com fer el SUCRE INVERTIT)

  • - Utilitzem un pelador per a fer les tires de pell de llimona i de taronja. Si ho fem el dia abans (o encara que siguin unes hores), s'assecaran i polvoritzaran millor, no quedant tant adherit a les parets del got.

  • 6-8 tires de pell de llimona (nomès la part groga - ja que la part blanca fa amargant)

  • 8 a 10 tires de pell de taronja (també només la part taronja)

  • 60 gr. de llet (si és semidesnatada, la massa serà una mica més esponjosa)

  • 70 gr. de mantega (molt important que estigui a temperatura ambient (20 a 25ºC) com a mínim una hora i que tingui la consistència tova, com d'una pomada de cosmètics) (si no hi has pensat, ... i just la treus de la nevera, pots utilitzar un ratllador i batre-la desprès lleugerament amb una espàtula) (no interessa fondre-la amb el micro-ones)

  • 2 ous de la mida M

  • - En Thermomix® sempre s'utilitzen ous de la mida M ( entre 53 i 63 gr.) Si utilitzeu els ous mida L (entre 63 i 73 gr.) o els de mida XL (més de 73 gr.), podem batre'ls abans d'incorporar a la massa, i reservar-ne una part (més o menys un 10%) per pintar el tortell. Així estalvies trencar un ous més per a fer la decoraci, quan pintem amb el pinzell.

  • 20 gr. de llevat premsat fresc

  • 30 gr. d'aigua de tarongina (azahar) (o bé 10 d'anís dolç)

  • 450 gr. de farina de força. (hi ha qui reduir la farina en la massa (de 450 a 400gr) per alleugerir-la una mica.

  • 1 pessic de sal


Decoració:



  • 1 ou de la mida M (si no n'hem reservat, tal i com s'ha indicat anteriorment)

  • fruita confitada

  • ametlla laminada

  • 50 gr. de sucre atorronat (que el farem senzillament barrejant sucre "normal" amb unes gotes d'aigua)

  • Els imprescindibles Rei Mag i la fava, embolicats amb paper film.

  • "Fora de guió", ... si volem podem posar-hi per damunt de l'ou batut i entre la fruita confitada, confeti de sucre daurat, boletes d'anís, o ramellets de groselles vermelles. 


Si es vol, es pot farcir de NATA MUNTADA, CREMA PASTISSERA, CREMA DE FORMATGE MASCARPONE , ... que podem preparar abans de fer la massa, ja que ens interessarà disposar-ho en una mànega pastissera i desar-ho a nevera fins a l'ús.


PREPARACIÓ:


Massa mare:



  1. Posa en el got la llet, llevat premsat, i pots diluïr-lo una mica posant 1 minut / 37ºC / velocitat 2.

  2. Afegeix el sucre i la farina de força. Barreja 15 segons / velocitat 4.

  3. Retira del got i forma una bola sobre el taulell de la cuina.

  4. Introdueix la massa en un bol i cobreix amb aigua temperada.

  5. Quan la bola de massa suri i hagi doblat el seu volum, (aproximadament 15 minuts (estarà llesta).


Massa:



  1. Folra una safata de forn amb paper de forn.

  2. Posa en el got ben net i sec, els 120 gr. de sucre blanc.
    Com s'ha explicat anteriorment, si utilitzem sucre invertit, hi posarem "només" els 100 gr. de sucre blanc per aromatitzar.
    També hi posarem la pell de la llimona i de la taronja, i triturarem 20 segons / velocitat 10.

  3. Amb l'espàtula baixem el sucre aromatitzat cap al fons del got.

  4. Afegim la llet, la mantega, els ous, (si estem utilitzant el sucre invertit, posarem ara els 20 gr. de sucre invertit), el llevat premsat, l'aigua de tarongina (azahar) (o l'anís dolç), la farina de força, la sal i la bola de massa mare.

  5. Barregem 30 segons / velocitat 6, i a continuació, 3 minuts / funció amassar. (la massa es mourà formant una bola).

  6. Sense desmuntar el got de la màquina ni treure el cubilet, cobrir la màquina amb el got muntat amb un parell de draps de cuina o una bossa isotèrmica de congelats.
    Deixar reposar fins que la massa surti per l'obertura, en funció de temperatura ambient, més o menys entre una a dues hores) 

  7. Amb l'espàtula baixar la massa cap el fons del got i tornar a amassar, 1 minut / funció amassar.

  8. Retirar la massa del got (estarà tova) i posar-la damunt d'una superfície enfarinada i donar-li forma de bola allisant-la bé amb les mans.

  9. Per a formar el Tortell, introdueix els dits en el centre i obre la massa (com si fós un dònut®) en forma que el forat central acabi tenint una corona d'uns 30 a 35 cm. de diàmetre.

  10. Per la part inferior, hi posarem el rei i la fava, tornant a allisar la base, per a que no es noti.

  11. Posar en la safata de forn preparada. 


Decoració:



  1. Pintar amb ou batut i desar reposant fins a doblar el seu volum, aproximadament mitja hora bona (en funció de la temperatura ambient i la calefacció que hi tingueu posada a la cuina, si és el cas). 
    - Per a aquesta segona pujada de la massa, podem utilitzar el forn pre-escalfat a 50ºC amb funció ventilador (o convecció), així accelerem la pujada i evitem corrents d'aire que hi pugui haver a la cuina.
    - Altra manera de fer la segona pujada al forn, ... sense encendre'l, és posant-lo en el forn i posar-hi a sota de la safata un cassó amb aigua bullint. Així aconseguirem donar calor al Tortell i li afegim una aportació d'humitat que li anirà molt bé. 

  2. Retirarem el Tortell del forn si li hem fet a dins la segona pujada.

  3. Tornarem a pintar-lo amb ou, i ara decorarem amb les fruites confitades, ametlles laminades i sucre torronat.

  4. Pre-escalfar el forn a 200ºC amb calor a dalt i abaix.

  5. Fornejar 5 minuts a 200ºC.

  6. Baixar temperatura a 180ºC i fornejar 12 a 15 minuts més. (més val un punt "crú" que passat i sec)
    Si veus que s'està torrant massa la superfície, pots cobrir amb un tros de paper d'alumini.

  7. Deixar enfredar bé abans de tallar i servir-lo.


Si volem, podem tallar-lo per la meitat per a farcir-lo. No oblidem fer un senyal a la mateixa alçada de la part superior i l'inferior, ... com pot ser clavar-hi un tros d'escuradents a cadascun, per a després tornar a encarar-los.


Per a preparar la NATA, ens interessa tenir-la molt freda, posada a la part inferior de l'interior de la nevera d'un dia per l'altre (no a la porta), i si convé, refredarem el got, posant-li uns 5-6 glaçons de gel, i programant 15 segons / velocitat 4, i assecarem el got posteriorment.
En general, ... la nata amb una mica de sucre agrada més als nens, ... doncs una cullerada de sucre, o sucre-glass per cada 200 gr, més o menys.



  1. Hi posem ara la papallona al damunt de les ganivetes, posem la nata ben freda, i sense programar temps ni temperatura, ja que dependrà de la temperatura (recomanada entre 4-6ºC i el got el més fred possible, enfredant-lo si cal, picant gel), percentatge de matèria grassa (a major contingut en grassa, més fàcil muntar-la fins a que quedi ben ferma)  i qualitat de la nata. 
    - com a observació,... es munten amb la papallona a velocitat 4 si hi ha menys de 500 gr. de nata, i si en fem més de 500 gr. podem muntar-la sense la papallona a velocitat 5. (recordem que la velocitat màxima per a ús de la papallona és 4)

  2. La muntem a velocitat 4 fins a que estigui muntada. Notarem que canvia el só de líquid en moviment a un altre més sec. Podem aturar el Thermomix® si convé i comprovar a través del forat de la tapa, que se'ns ha fet un "donut" quedant al voltant de la papallona. 



  3. És el moment en que estarà la nata muntada. Si seguíssim se'ns faria una mantega, però si no està encara, seguirem programant velocitat 4 fins a que tinguem la textura desitjada. 




Per a fer la CREMA DE FORMATGE MASCARPONE necessitem:



  • 250 gr. de nata (35% M.G.) molt freda

  • 100 gr. de llet condensada

  • 250 gr. de formatge mascarpone


per a preparar-la:



  1. Muntar la nata, a velocitat 4 amb la papallona y reservar en un bol.

  2. Posar novament la papallona a les ganivetes

  3. Posar en el got la llet condensada i el formatge mascarpone.

  4. Muntar 1 minut 30 segons / velocitat 4

  5. Amb movimients envolvents, barrejar amb la nata muntada.

  6. Posar la crema de formatge mascarpone en una mànega pastissera, posant abans una broqueta llisa de 2 cm. i reservar en frigorífic fins al seu us.


Per a fer la CREMA PASTISSERA necessitem:



  • 500 gr. de llet sencera

  • 70 gr. de sucre

  • 50 gr. de farina de reposteria ~es pot substituir per Maicena®~

  • 2 rovells d'ou

  • 2 ous ~podem substituir aquests 2 ous per 3 rovells d'ou, amb el que en posarem un total de 5 rovells d'ou, i ens quedarà amb un color (i també un gust) força més pujat. ~

  • 1 culleradeta de vainilla líquida (o sucre de vainilla)

  • si la volem que ens quedi més fina, ... 20 gr. de mantega


La preparació de la Crema Pastissera és ben simple. La tenim en cuina automàtica en el nostre Thermomix® TM5. (Natillas)



  1. Posar en el got la llet, el sucre, la farina, els ous*, els rovells d'ou, (o els 5 rovells d'ou) la vainilla líquida (o sucre de vainilla), i programar 7 minuts / temperatura 90ºC / velocitat 4.

  2. Posar-hi la mantega. 

  3. A continuació, barrejar 5 segons / sense temperatura / velocitat 10.

  4. Posar en una mànega pastissera (si ens cal amb l'ajut del cistellet per a que ens ho sostingui mentre l'omplim) i desar en el frigorífic fins al moment d'utilitzar. (Cal utilitzar-la freda)


Aquesta recepta és una mica més complicada, però fàcil igualment de fer, com tot el que fem amb el Thermomix® TM6 i la seva CUINA GUIADA.


Encara et queden dubtes o senzillament no el coneixes? 


Fem-ho fàcil. Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion" i et trucaré i informaré sense cap compromís.


I el millor de tot, ... no te n'apenediràs.


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L ! 


Vaig ser reconegut en Convenció Nacional de vendes a Estocolm, com el millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, Balears i València.


Confia-hi tu també.

Solicita demostración
01 January 2022
icon-print-2