#yomequedoencasa amb Thermomix®

#Alimentación infantil 14 marzo 2020


#yomequedoencasa amb Thermomix® ,

perquè ens trobem en un moment en que estem obligats a fer el que sigui necessari per a protegir als qui més estimem, i en molts casos, és quedar-nos amb els nens i no deixar-los amb els avis, ... i tantes hores i tants dies a casa amb els nens, ... pot ser complicat entretenir-los.
Així que vull animar-vos a fer activitats amb ells i cuinar amb els més petits de la casa.

Què podem fer? • Aprofita per fer amb les petites receptes que pots implicar-les. Els encanta barrejar ingredients i donar forma als plats amb les seves manetes, això sí, sempre sota supervisió adultes per a processos complicats.

 • Per als nens, cuinar també és jugar i aprendre, així que fes-los partícips de les teves receptes. Poden aprendre valors importants necessaris per al seu desenvolupament psicològic com la responsabilitat i el coratge per col·laborar en les feines de la llar.

 • És una manera perfecta perquè comencis a conèixer quines són les propietats dels aliments, i la importància de portar una dieta equilibrada. D'aquesta manera, conscienciarem en les claus d'una bona alimentació, així com la necessitat d'aprofitar el menjar i no malbaratar-lo.

 • Decorar menjar i donar-li formes divertides, perquè per a ells és una aventura, que també millorarà les seves habilitats manuals. 


I perquè aquests dies en què tots necessitem quedar-nos a casa, volem ajudar-vos amb aquestes 10 receptes per fer amb els nens de casa i aprendre com de divertit i didàctic és cuinar amb Thermomix® .


Pitja directament damunt de la recepta, i et portarà a les receptes a www.cookidoo.es (en cuina guiada en TM5 amb cook-key i TM6) i que també pots fer amb TM31.
Parlem-ne si tens qualsevol dubte. 1. MUG CAKE CON CHOCOLATE BLANCO


 2. CARAMELOS DE VERDURA Y QUESO


 3. EMPANADILLAS DE NARANJA CON CRUJIENTE DE AVELLANAS

 4. CARACOLAS DE PIZZA CON POLLO A LA BARBACOA


 5. MUFFINS DE QUESO Y VERDURAS


 6. BOCADITOS DE BATATA Y ESPECIAS SIN AZÚCAR


 7. TARTA DE QUESO LIGERA CON TOPPING DE FRUTA 8. GALLETAS CON HUELLA 9. HAMBURGUESAS DE COLIFLOR Y QUESO


 10. BARRITAS DE CHOCOLATE Y ARROZ INFLADO SIN GLUTEN


Per la salut dels qui més estimem, ... siguem responsables.


#yomequedoencasa