Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Sóc en Jordi CarmonaMILLOR NOU AGENT COMERCIAL Thermomix® de CATALUNYA, VALÈNCIA i BALEARS (Estocolm 2018). 

Ara, TEAM LEADER junior, ... et vull ASSESSORAR i explicar-te de LA CUINA MÉS PETITA DEL MON i que ens permet menjar VARIAT, SÀ, FÀCIL, RÀPID I ECONÒMIC. Amb la CUINA GUIADA DE Thermomix® , CUINAR ÉS EL MÉS FÀCIL.  

Us convido a que em DEMANIS una demostració SENSE COMPROMÍS (ni lletra petita).

Sols o amb convidats, en una barreja de COMODE (sense moure't de casa), DIVERTIT (gaudint amb la facilitat de cuinar diversos plats a l'hora), RAPID (en menys de 2 hores) i NET (tot net i endreçat com si ningú hagués vingut).  

Quan marxi, ... el dinar o sopar fet, i espero que hagueu descobert un nou amor en la vostra vida, ... el Thermomix® .  

Hi ha un abans i un després de conèixer el Thermomix®   

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L.  ... i que no t'ho expliquin, i demana'm una DEMOSTRACIÓ i DEIXA'T SORPRENDRE ! (al final de la pàgina, a les icones "CONSULTA'M" o "ET TRUCO GRATIS")

I si t'enamores del Thermomix® , ja parlarem de com tenir-lo SENSE PAGAR, o en amb diverses opcions de pagament.

Pero abans de res, ... DEIXA'T ENAMORAR pel Thermomix® TM6 (mira el vídeo)

I si ja ets client, demana'm fer a casa teva una activitat molt divertida.

T'ofereixo fer un Showcooking. Què és? mira-ho!:  ShowCooking a casa d'una clienta, però amb tú de protagonista !LEER EN CASTELLANO

Patates emmascarades (Berguedà) amb Thermomix®

18 November 2022

Tiempo de preparación 01:00:00 mins

Ración para 4 personas

18 November 2022

Aquí tenim una de les meravelles de la cuina del pre-Pirineu, concretament del Berguedà.

Per a qui no el conegui, el Berguedà és una comarca amb una gama de productes que va de pèsols negres, escudella de blat de moro escairat (típic de Nadal), Trinxat de col i patates (compartit amb altres comarques del Pirineu), una meravella de bolets i carns i amb la Patum com a principal element festiu (Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat - UNESCO), i les Fia-Faies, el Concurs Internacional de Gossos d'Atura, ...  amb un paisatge que enamora amb l'imponent Pedraforca, el les fonts del Llobregat a Castellar de n'Hug, les  Fonts de l'Adou de Balsereny,  les mines de Cercs i el turisme de les colònies tèxtils. Val la pena deixar-se perdre, tant en èpoques de sol com de neu.
Si vols, ... pots trobar una extensa oferta d'allotjament, però personalment et recomanaré www.calbarraca.com, una casa de Turisme Rural al centre de Berga. La ubicació dins la comarca, la llar de foc a la tardor/hivern, la seva piscina a primavera/estiu i el tracte de'n Pep ... són ideals per a gaudir amb els 5 sentits d'una fantàstica estada.

Ara mira't la recepta i veuràs que fer-ho és molt senzill. Com tot el que fem amb el Thermomix® .
Una recepta que reflexa la potència d'un plat de muntanya, amb un sabor i  del producte autòcton 

Necessitaràs també l'accessori TAPA-GANIVETES PELADOR.


Dubtes o senzillament no el coneixes? Fem-ho fàcil. Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "solicita una demostracion" i et trucaré i informaré sense cap compromís


NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS, PROVA'L!


reconegut com a millor NOU agent comercial Thermomix® 2018 de Catalunya, València i Balears . i ara també TEAM LEADER, creant equips per a que estiguis molt ben atés.


Confia-hi tu també! ... no te n'apenediràs.

Ingredientes

  • 800 g d'aigua
  • 1500 g d'aigua
  • 800 g de patates de muntanya de Peguera i Gósol (o del bufet o Kennebec)
  • 1 pessic de sal
  • 200 de botifarra negra
  • Oli d'oliva
  • 200 g de rostilló (llardó, greixó o cansalada gruixuda) en trossos de 10 a 15 cm
  • 20 g d'oli

Pasos de la receta

1 Paso

Si el disposes, ... posa el tapa-ganivetes pelador dins del got, 600 g d'aigua i els 800 g patates.
Et recordo que per a millors resultats, la mida sigui aproximada a l'obertura de la tapa del got (aprox. 5 cm o mida d'un ou "M")
Posa en marxa la funció "PELAR" en TM6 (o programa 4 minuts/velocitat 4 en TM5) i en finalitzar buida i aclareix el got.

Si no disposes del tapa-ganivetes, pela les patates i talla-les en trossos de 5 cm.

2 Paso

Posar el tapa-ganivetes i 1500 g d'aigua dins del got.

Posar el cubilet a la tapa i escalfar 10 minuts / VAROMA / velocitat 2

3 Paso

Afegir els 800 g de patates, 1 pessic de sal.
Posar la tapa i al damunt el cistellet 

Programar 25 minuts / VAROMA / gir invers / velocitat cullera.

4 Paso

Preparar les botifarres, traient-lis la pell i tallar-les en trossos de 5 cm. 

5 Paso

En una paella, posar oli d'oliva i coure el rostilló o cansalades fins que quedin cruixents.

6 Paso

Buidar el got colant i reservant les patates i traient el tapa-ganivetes.

7 Paso

Posar 20 g d'oli, els 200 g de botifarra negra i tapar amb el cubilet i programar 8 seg / velocitat 6.

Quan finalitzi,
treure el cubilet i posar el cistellet damunt la tapa.

8 Paso

Coure la botifarra 7 minuts / 100ºC / velocitat 1

9 Paso

Afegir les patates, posar la tapa i cubilet i programar 15 segons / velocitat 4

10 Paso

Emplatar-ho amb un aro d'emplatar sense apretar-ho gaire i posar-li el rostilló ... i bon profit !


Recepta adaptada de la que fa el bon amic Pep de www.calbarraca.com, una casa de Turisme Rural al centre de Berga que és una autèntica meravella.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Travessera Coforb, 5, 08600 Berga, Barcelona<br

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración