CELEBREM 40 ANYS AMB UNA EDICIÓ ESPECIAL !!

#Noticias Blog 21 octubre 2019

/ castellano /Thermomix® ESPAÑA CELEBRA ELS 40 ANYS amb una increïble EDICIÓ ESPECIAL.


Fins al 23 d'octubre o finalitzar existències!


Thermomix® TM6™,
amb la plataforma Cookidoo® integrada en la seva gran pantalla, amb més de 50.000 receptes del món en cuina guiada (més de 4.800 a Cookidoo España) i els nous modes de cocció, amb cocció al buit, cocció lenta, fermentació, alta temperatura, que et demostrarà com fàcil és TRANSFORMAR UN "IMPOSSIBLE" EN UN "INCREÏBLE". 

I no ho dubtis! Uneix-te a Cookidoo®. Regístra't gratis i descubreix un nou mon de receptes. 


Llibre imprès "40 AÑOS INNOVANDO RECETAS",
amb 100 meravelles entre les que s'inclouen els grans clàssics, alguns renovats i d'altres receptes noves, i experiències dels qui han fet de Thermomix® España un referent a més de 2.500.000 de cuines. (encara falta la teva?)
Llibre imprès "EN SU PUNTO, Thermomix® CON MEATER®" 
(una genial introducció a aquest genial accessori) MEATER® és el primer termòmetre intel·ligent e inalàmbric del món, dissenyat per a facilitar el control del cuinat de carns i peixos des del teu smartphone.NOU ACCESSORI MEATER®+,
per a que mai més se't passi la carn, el peix, les aus, facis on les facis,...al varoma, al forn, a la graella. El punt perfecte que vols a la teva cuina, amb el termòmetre més avançat tecnològicament.    


• 
GARANTÍA DE TRES ANYS 

(ho has llegit bé,...només amb aquesta edició).  


BOSSA DE TRANSPORT
... però, no s'acabat, ... SEGUEIX LLEGINT fins al final !!!!

I si amb tot això creus que no n'hi ha prou, tenim LA MILLOR FORMA DE GAUDIR DE Thermomix® . UNA OPCIÓ ACCESSIBLE, CÒMODE I SEGURA.


FINANÇAMENT DE TRES ANYS AMB OPCIÓN PLUS

GAUDEIX DEL NOU Thermomix® TM6™ PER 32,11€ AL MES.


99€ D'ENTRADA, i després de 35 QUOTES, I DECIDEIX DESPRÈS SI CANVIAR / TORNAR / QUEDAR-TE'L. (330€ Valor Futur Mínim Garantit)


NO ESPERIS MÉS!


Ara, amb l'edició completa 40 ANIVERSARI, per un preu de 1.349€
(has llegit bé, ... tot per només 90€ més que el Thermomix® TM6 sol)Reserva la teva demostració: Omple el formulari "TE LLAMO GRATIS" o "SOLICITA UNA DEMOSTRACIÓN" i et trucaré i informaré sense cap compromís.I el millor de tot, ... no te n'apenediràs ! 
Preparar tot els menjars mai havia estat tan fàcil i intuïtiu com amb el NOU Thermomix® TM6™
.
No et quedis amb les ganes de provar-lo. Hi ha un abans i un després a l'arribada del Thermomix®  


Distingit en la Convención Nacional de Ventas Thermomix® 2018, com a millor NOU agent comercial de la zona Est (Catalunya, Valencia y Baleares)
Confia-hi tu també

NO ET DEMANO QUE EM CREGUIS. PROVA'LVINE A LES JORNADES DE PORTES OBERTES A LA DELEGACIÓ Thermomix® DE TARRAGONAvols saber més sobre el MEATER®? mira't aquest video: