Thermomix® Tarragona

Jordi Pons I Bofill

Senzill, clar, directe, amb ganes d'aprendre, compartir i ajudar. 

Sóc un pare de dues nenes fantàstiques que els hi costa menjar molt i són llepafils (què hi farem!). Així que amb el poc temps que em deixa la feina faig el menjar per casa, gràcies a la Thermomix® . 

És d'agrair la varietat de receptes, la cuina guiada (m'atreveixo amb coses que no hagués pensat que podria fer), saludable, fàcil i neta. 

Si em seguiu ja veureu que penjaré cosetes que són un encert segur.

Si premeu el botó de demostració o el formulari de contacte, digueu-me quan va millor que us truqui (que el temps s'ha de gestionar per poder arribar a tot). Faré el possible per acomodar-me. 

Moltes gràcies. 

Salut, bon profit i un somriure :-)

Senzill, clar, directe, amb ganes d'aprendre, compartir i ajudar. 

Sóc un pare de dues nenes fantàstiques que els hi costa menjar molt i són llepafils (què hi farem!). Així que amb el poc temps que em deixa la feina faig el menjar per casa, gràcies a la Thermomix® . 

És d'agrair la varietat de receptes, la cuina guiada (m'atreveixo amb coses que no hagués pensat que podria fer), saludable, fàcil i neta. 

Si em seguiu ja veureu que penjaré cosetes que són un encert segur.

Si premeu el botó de demostració o el formulari de contacte, digueu-me quan va millor que us truqui (que el temps s'ha de gestionar per poder arribar a tot). Faré el possible per acomodar-me. 

Moltes gràcies. 

Salut, bon profit i un somriure :-)

Crema de carbassa i una coseta més

25 enero 2021
25 enero 2021

No descobreixo la sopa d'all si us dic a la canalla li costa menjar segons què, oi? En especial a vegades els llegums costa d'entrar pels ulls i aleshores triguen hores a menjar-se un plat de llentíes o cigrons o mongetes. 


Què podem fer? Doncs molt fácil, amagar-los-hi als ulls! 


En temps de tardor, hivern i entrada la primavera, les cremes de verdures entren d'allò més bé. Amb Thermomix® , és una aposta segura perquè la textura és fabulosa! per escurar el plat! 


Doncs vet aquí el truc: Agafem la crema de carbassa de cookidoo i just abans del darrer pas on triturem tot, hi posem una mica de llenties (poques que enfosqueixen molt), o cigrons o mongetes blanques. 


A casa hi posem una mica de pernil dolç i formatget pel damunt, i llavors ja no troben cap diferènicia en el gust de la carbassa. 


Aquí teniu el resultat, abans que en llepin el plat! :-) 




Salut, sort i un somriure.

Solicita demostración