Thermomix® Tarragona

Jordi Pons I Bofill

Senzill, clar, directe, amb ganes d'aprendre, compartir i ajudar. 

Sóc un pare de dues nenes fantàstiques que els hi costa menjar molt i són llepafils (què hi farem!). Així que amb el poc temps que em deixa la feina faig el menjar per casa, gràcies a la Thermomix® . 

És d'agrair la varietat de receptes, la cuina guiada (m'atreveixo amb coses que no hagués pensat que podria fer), saludable, fàcil i neta. 

Si em seguiu ja veureu que penjaré cosetes que són un encert segur.

Si premeu el botó de demostració o el formulari de contacte, digueu-me quan va millor que us truqui (que el temps s'ha de gestionar per poder arribar a tot). Faré el possible per acomodar-me. 

Moltes gràcies. 

Salut, bon profit i un somriure :-)

Senzill, clar, directe, amb ganes d'aprendre, compartir i ajudar. 

Sóc un pare de dues nenes fantàstiques que els hi costa menjar molt i són llepafils (què hi farem!). Així que amb el poc temps que em deixa la feina faig el menjar per casa, gràcies a la Thermomix® . 

És d'agrair la varietat de receptes, la cuina guiada (m'atreveixo amb coses que no hagués pensat que podria fer), saludable, fàcil i neta. 

Si em seguiu ja veureu que penjaré cosetes que són un encert segur.

Si premeu el botó de demostració o el formulari de contacte, digueu-me quan va millor que us truqui (que el temps s'ha de gestionar per poder arribar a tot). Faré el possible per acomodar-me. 

Moltes gràcies. 

Salut, bon profit i un somriure :-)

Ous ferrats! Què dius ara? Amb Thermomix® ? Mira aquí

07 diciembre 2020
07 diciembre 2020
Categoría:

Ous ferrats? Increïble, oi? Bé, fregits en oli no són. Però us asseguro que el resultat és genial! Per sucar-hi pa, i seguir sucant fins a treure el dibuix del plat. :-) 


Tan senzill de fer que les meves filles s'atreveixen elles soles. 


Amb risc zero d'esquitxar-se amb l'oli bullent! 


I és que aquesta recepta que trobareu a cookidoo és molt fàcil de fer.  


Segons els gustos li podeu afegir pebre negre o vermell, o fins i tot trocets de beicon o de pernil. Jo ho estic escribint i ja em ve salivera... 



Salut, bon profit i un somriure. 

Solicita demostración
07 diciembre 2020