SALMOREJO

#Sopas y cremas 04 junio 2020

Dimarts vaig anar a la verdurleria del poble AGROBOTIGA DOMINGUEZ que es de KM0, la que durant tot el confinament en ha portat les verdures a casa o ens a preparat la comanda i sols em passat a pagar i recollir. 


I tenia unes tomates redones amb un vermell precios,en aquell moment vaig pensar comença la temporada de salmorejo!!!!!


Quant ahir pel mati em disposava a prepara el salmorejo,vaig pensa, pego una ullada a cookidoo per si hi ha alguna cosa que em cride l'atenció i si vaig troba un totalment diferent a com el feia sempre.


Vaig prova el salmorejo (sin gluten) de cookidoo i la veritat es que a casa els va encantar, i no li van trobar cap diferència. Ús passo recepta pero sempre la podeu buscar a cookidoo i fer la recepta guiada.



Ingredientes:


80 g de aceite de oliva virgen extra


4 huevos duros


100 g de jamón serrano en trozos


1 diente de ajo


1000 g de tomates maduros en cuartos


120 g de zanahorias en trozos


1 cucharadita de sal


10 g de vinagre de manzana


Preparación


Coloque una jarra sobre la tapa del vaso y pese el aceite. Retire y reserve.


Ponga en el vaso los huevos y trocee 2 seg/vel 4. Retire del vaso a un bol y reserve.


Ponga en el vaso el jamón y pique Turbo/1 seg/2-3 veces. Retire a otro bol y reserve.


Ponga en el vaso el ajo, el tomate, las zanahorias, la sal y el vinagre y triture 3 min/vel 10. Con la espátula baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.


Coloque el cubilete en la tapa, programe 1 min/vel 5 y, mientras tanto, vierta poco a poco el aceite sobre la tapa. Ponga el salmorejo en una fuente y reserve en el frigorífico. Sirva muy frío, acompañado del jamón y los huevos picados.


Dificultad: fácil Tiempo de preparación: 10min Tiempo total: 10min Raciones:6 raciones


Com podeu comprovar es una recepta fàcil i ràpida.


Salutacions