CAMPANYA SOLIDÀRIA EN ROSA

#Noticias Blog 01 octubre 2020

El 19 d’octubre se celebra el Día Mundial contra el Càncer de Mama i, com no, aquest és el mes per excel·lència de la lluita contra aquesta malaltia.


Thermomix® , com aquests últims anys, suma forces amb l’AECC per recaptar fons per guanyar aquesta batalla. Aquest tipus de càncer afecta principalment a les dones, tot i que els homes no n’estàn exempts, per això és tan important detectar-lo quan abans millor per combatre’l. 


Com pots ajudar a recaptar fons per fer front al càncer de mama? Thermomix® t’ho posa fàcil: adquireix la revista del mes d’octubre i Thermomix® donarà 1€ per cada exemplar venut. A més a més, pots comprar qualsevol dels articles i packs solidaris que hi ha a continuació i també estaràs col·laborant en aquesta lluita.


I recordeu: estigueu sempre alerta, les autoexploracions són importants, pareu atenció a tots els canvis que es produeixin al vostre cos, en aquest cas els pits, i no deixeu passar cap de les revisions del metge. Detectar el càncer ben d’hora és la clau per combatre’l!