Mona de Pascua Tradicional!!

#Masas, panes y repostería 01 abril 2021

Bon dia,, tot preparat per la Semna Santa?? 


Sortides, excursions,plans de dinarets... Segur que si en Dijous ja esta tot a punt!!


Doncs Ara us explico com fer el que no pot faltar en cap lloc:)


MONA DE PASCUA TRADICONAL:


240g de llet.


120g oli girasol.


2 ous.


110g sucre.


70g de llevadura.


600g farina de força.


1 ou per pintar.


1 o 2 out per decorar.


Preparacio:


Posem la llet,oli,el sucre,els ous i la llevadura, barreixem 10s/vel 4.


Pasem la farina hi bareixem 15s/vel 6.


A continuació programen 3 min / amasar.


Deixar la masa dintre del got fins que dobai el volum.


Un cop doblada la baixem amb espatula, 2min/amasar.


Triem la massa del got I treballem fent la forma de la mona Tradicional!!


Calentem el forn a 200 i fiquem la mona,quant extingui al nostre gusta la treiem...Decorem i FET :)


Moltes gracies.