Mona de Pascua Tradicional!!
#Masas, panes y repostería 01 abril 2021
Bon dia,, tot preparat per la Semna Santa??
Sortides, excursions,plans de dinarets... Segur que si en Dijous ja esta tot a punt!!
Doncs Ara us explico com fer el que no pot faltar en cap lloc:)
MONA DE PASCUA TRADICONAL:
240g de llet.
120g oli girasol.
2 ous.
110g sucre.
70g de llevadura.
600g farina de força.
1 ou per pintar.
1 o 2 out per decorar.
Preparacio:
Posem la llet,oli,el sucre,els ous i la llevadura, barreixem 10s/vel 4.
Pasem la farina hi bareixem 15s/vel 6.
A continuació programen 3 min / amasar.
Deixar la masa dintre del got fins que dobai el volum.
Un cop doblada la baixem amb espatula, 2min/amasar.
Triem la massa del got I treballem fent la forma de la mona Tradicional!!
Calentem el forn a 200 i fiquem la mona,quant extingui al nostre gusta la treiem...Decorem i FET :)
Moltes gracies.