NOVA ACTUALITZACIÓ = NOUS MODES D’ÚS

#Noticias Blog 06 octubre 2020


La última actualització del Thermomix® TM6 porta amb ella moltes novetats i una magnífica sorpresa que detallaré més endavant.


La novetat principal que hi ha amb aquesta última actualització del Thermomix® TM6 són la irrupció de nous modes d’ús al teu robot de cuina. Alguns d’aquests són:


- Nou mode de cocció d’ous: Com t’agraden? Durs, passats per aigua, mollet? Tu decideixes el punt de cocció dels ous. Només cal que posis entre 2 i 6 ous al recipient de cocció i el Thermomix® TM6 fa la resta.


- Nou mode de calentar: Deixa el menjar preparat i quan arribis a casa només caldrà que el posis al Thermomix® TM6 per calentar-lo de manera uniforme, sigui el tipus de menjar que sigui. Pot ser més pràctic?


- Nou mode de neteja millorat: selecciona un mode de neteja o un altre en funció del que hagis cuinat, d’aquesta manera el Thermomix® TM6 regularà la intensitat i la temperatura necessària per netejar el recipient de cocció de manera eficaç sense haver-te de preocupar de res més.


I això no acaba aquí, Thermomix® s’havia guardat un as sota la màniga! I es que amb aquesta actualització també podràs gaudir de vídeos pas a pas de les receptes. Tal i com ho llegeixes! Això et permetrà entendre les receptes i els processos de cuinat més fàcilment i podràs dur a terme les receptes d’una manera més eficient. 


Ara sí, només ens queda esperar a que el nostre Thermomix® TM6 s’actualitzi i gaudir de totes aquestes novetats.