advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Marta Vaquer Llop

Benvigut/da al meu blog! Bienvenido/a a mi blog! Soy Marta, mi pasión es la cocina y Thermomix® mi super aliada.

Soy delegada comercial de Thermomix® , y cada día disfruto más trabajando; el aprendizaje contínuo y la satisfacción de mis clientes son mis principales motivaciones.

Si quieres ver una demostración, no dudes en pedírmelo sin nigún compromiso.

Benvigut/da al meu blog! Bienvenido/a a mi blog! Soy Marta, mi pasión es la cocina y Thermomix® mi super aliada.

Soy delegada comercial de Thermomix® , y cada día disfruto más trabajando; el aprendizaje contínuo y la satisfacción de mis clientes son mis principales motivaciones.

Si quieres ver una demostración, no dudes en pedírmelo sin nigún compromiso.

Comprar Thermomix®

APERITIUS DE FESTA AMB Thermomix®

28 December 2018
28 December 2018

Amb l'arribada de les Festes de Nadal la creativitat es dispara a les nostres taules i Thermomix® ens ajuda. Us explico alguns dels aperitius que vam fer el dia de Nadal amb el Thermomix® i que podeu preparar-los fàcilment  per les celebracions que encara que queden per arribar. 


  • PIRULETES DE PARMESÀ I PERNIL


Els ingredients són 30 grams de pernil curat i 120 grams de Parmesà. Posem 24 palets de fusta 30 minuts abans a remull amb aigua freda i precalentem el forn a 200 graus. Posem els ingredients al got i ratllem 10 segons vel 10. Posem sobre una safata un paper de forn i uns 4-5 palets separats. Sobre la punta roma utilitzant un tallapastes rodó o anella posem una culleradeta de la barreja i la repartim. Repetim l'operació. Situem la safata a la part superior del forn i el tenim uns 6-7 minuts fins que es comença a daurar. Cal vigilar molt que no es daurin massa per que es tornaran amargs. 


Aquí teniu el link: https://cookidoo.es/vorwerkWebapp/app#/recipe/8832663831158


  • CANAPÈS VARIATS



- mousse de tonyina. Posem 3 llaunes de tonyina amb oli, 8 formatgets (quesitos) i una llauna d'anxoves. 10 segons a velocitat 10, baixem els ingredients amb l'espatula i repetim fins que quedi tot ben homogeni. Posem la barreja en una mànega pastissera i servim sobre unes torradetes de diferents formes.


- mini pancakes amb creme fraiche i salmó. Fem uns mini pancakes (tortitas americanas) https://cookidoo.es/vorwerkWebapp/app#/recipe/8830320951926 . Posem al centre de cada tortita una culleradeta de creme fraiche, un tros de salmó fumat i decorem amb caviar o tàperes


- cassoletes cruixents de marisc. Vaig substituir la pasta filo per massa d'empanadilles. Posem les oblees en motllos de magdalenes, les pinzellem amb oli i les posem 10 min al forn a 200 graus durant 10-12 min, deixem refredar i farcim amb la següent barreja de marisc, ou dur i maionesa: https://cookidoo.es/vorwerkWebapp/app#/recipe/8832664519286


  • BOMBONS DE BOTIFARRA NEGRA AMB COMPOTA DE POMA


Realment moolt bons.


https://cookidoo.es/vorwerkWebapp/app#/recipe/8832663732854


Espero que us animeu a provar-los i a gaudir-los!! i si teniu algún dubte o necessitat,  feu click al meu CONTACTE


Recordeu que fent el registre a https://cookidoo.es , teniu accès durant un mes sencer a TOTES les receptes. Molt bones festes a tothom!!


Si us agraden les imatges, les ha fetes el meu fill Josep  al que li encanta la fotografia. Aquí us deixo el seu instagram per si voleu veure les seves altres fotos: @josepfoto7  https://www.instagram.com/josepfoto7/

Solicita demostración