TUNEJANT MAGDALENES...
#Masas, panes y repostería 22 noviembre 2018
Avui he fet magdalenes de xocolata!! I a més, aquest cop he anat adaptant la recepta per a que siguin una mica més saludables. Us explico les modificacions:
- Reduïr la quantitat de sucre: 75 grams de panela en comptes de 200 g sucre blanc.
- Utilitzar farina d'espelta integral i no farina de rebosteria.
- La recepta porta 60 grams de cacao, jo li he posat 20 grams de cacao i 40 grams de farina de garrofa ecològica.
Han quedat mooolt bones! us animo a fer-les!
Us adjunto el link de la recepta MAGDALENAS DE CHOCOLATE de la col.lecció MAGDALENAS: https://cookidoo.es/vorwerkWebapp/app#/recipe/8830327014006
Ah! la foto l'ha feta el meu fill Josep, al que li encanta la fotografia. Aquí us deixo el seu instagram per si voleu veure les seves altres fotos: josepfoto7 https://www.instagram.com/josepfoto7/?hl=es