advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Marta Vaquer Llop

Benvigut/da al meu blog! Bienvenido/a a mi blog! Soy Marta, mi pasión es la cocina y Thermomix® mi super aliada.

Soy delegada comercial de Thermomix® , y cada día disfruto más trabajando; el aprendizaje contínuo y la satisfacción de mis clientes son mis principales motivaciones.

Si quieres ver una demostración, no dudes en pedírmelo sin nigún compromiso.

Benvigut/da al meu blog! Bienvenido/a a mi blog! Soy Marta, mi pasión es la cocina y Thermomix® mi super aliada.

Soy delegada comercial de Thermomix® , y cada día disfruto más trabajando; el aprendizaje contínuo y la satisfacción de mis clientes son mis principales motivaciones.

Si quieres ver una demostración, no dudes en pedírmelo sin nigún compromiso.

Comprar Thermomix®

LES POMES DELS BONS RECORDS

04 January 2019
04 January 2019
Categoría:



Ja estem a la recta final de les Festes de Nadal, però encara ens queda la celebració més dolça de totes, el dia de Reis. Us proposo uns postres per aquest dia.


És una recepta de pomes amb merenga que per mi són les millors del món, era la recepta d'una tieta i aquest any amb la meva mare  les hem recuperat i adaptat  al Thermomix® . El resultat ha sigut  l'esperat, el mateix gust, textura i aroma que recordava... simplement impressionants!!


INGREDIENTS


- 6 pomes


- 370 g de llet condensada (mitja llauna)


- 50  g mantega


- 4 ous


- 1 taronja


- 2 cullerades de sucre


- 1 copeta de licor de taronja


- 1 pessic de sal


- 4 gotes de suc de llimona


PREPARACIÓ


- Preescalfem el forn a 190 º


- Pelem les pomes , els hi treiem el cor i les col·loquem en una safata de forn. Repartim per damunt la mantega en trossets i les posem al forn durant 25 minuts


- Posem la pell de la taronja (només la part taronja) i fem 5 seg/vel 10, baixem els ingredients amb l'espátula i repetim fins que la pell de la taronja queda ratllada.


- Afegim  al got la llet condensada, els rovells d'ou i el licor. Barregem 15 seg/vel 4


- Aboquem la barreja sobre les pomes  i posem al forn 10 minuts més.


- Netegem molt bé el got.


- Fem la merenga: col.loquem la papallona al got. Per a fer la merenga cal que tant el got, com les ganivetes i la papallona estiguin molt nets, sense gens de greix i que les clares no tinguin  restes de rovell. Posem les clares, el sucre, la sal i la llimona i batem 4 min/50º/vel 3.5. Batem una altra vegada sense temperatura 4 min/vel 3.5.


- Cobrim les pomes amb la merenga i gratinem uns minuts.


I ja tenim les pomes llestes . Podem doblar les quantitats si som més colla 


Espero que les gaudiu tant com ho vam fer nosaltres i que els vostres Reis Mags vinguin carregats de bons records del passat i molta il.lusió per al futur.


pd: La foto, com sempre és del Josep. Aquí teniu el seu instagram: https://www.instagram.com/josepfoto7/

Solicita demostración
04 January 2019
icon-print-2