ACONSEGUEIX GRATIS EL TEU Thermomix® COMPLET AMB LA CUINA GUIADA

#Noticias Blog 12 marzo 2018

ACONSEGUEIX GRATIS EL TEU Thermomix® COMPLET AMB LA CUINA GUIADA


Aquesta campanya fa dies que l'hem iniciat, però encara hi ets a temps!!!!!. Sí que estem en la recta final però encara et pots assabentar de com aconseguir-ho.


•Fàcil:  és una manera molt avantatjosa, perquè de forma molt senzilla podràs aconseguir gratis el teu Thermomix® totalment actualitzat i posa't al dia amb l'última revolució: la clau per cuinar. Sí,  cuinar de forma guiada triant entre més de 3600 receptes variades.


Campanya dirigida als clients de Thermomix® que vulguin renovar el seu aparell sense cost i amb un temps breu de dedicació.


SI et vols informar, posa't en contacte amb mi i t'explico els detalls de la campanya. També m'ofereixo a ensenyar-te les noves prestacions que té l'últim model de Thermomix® , respecte als models anteriors. La diferència més important és la connexió que se'ns ofereix amb la gran plataforma digital que consta d'un gran ventall de receptes on tot tipus de públic pot satisfer els seus interessos. Aquesta forma de cuinar et permet fer plats meravellosos sense saber cuinar o sense haver fet mai una determinada recepta.


Per informar-te de com va, hi tens molt a guanyar, estic esperant el teu contacte.


Gràcies per llegir-me.