advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

TRES EDICIONS PER TRIAR: ” PIDE UN DESEO ”, “ PETIT CHEF + Thermomix® TM5 DE JUGUETE ” I “ Thermomix® BEBE ”

05 January 2019
05 January 2019
Categoría:

Per tal de poder fer la carta als Reis Mags d’Orient, Thermomix® ens dóna a triar tres opcions:


1. EDICIÓ “DEMANA UN DESIG” Es liquida fins a esgotar existències l’edició tan exitosa d’aquest Nadal:”Demana un desig” / “Pide un deseo”


Consta de:


-Thermomix® TM-5


-Cook-key que permet conectar amb la gran plataforma de receptes i realitzar-les de forma guiada a través de la pantalla de Thermomix®


-Bossa de transport amb departaments per poder transportar còmodament el nostre Thermomix® i tots els seus accessoris


.-Llibre en paper “Navidad es tiempo de compartir”


-Llibre de paper, edició practica “dulces de Navidad”


-Caixa de fusta amb tapa per poder fer torrons


-Dispensador de sucre d’acer inoxidable


-Plantilles per decorar els pastissos en la seva superfície


-Mànegues pastisseres


-Embocadures “boquillas” russes per fer les decoracions


-Ganivet especial per tallar pastissos


-Paper encerat


-Corró per estirar masses


-Talla pastes


-Segells professionals, per marcar galetes 2. EDICIÓ PETIT CHEF + TM-5 DE JOGUINA


-TM-5 de joguina amb tots els seus accessoris: Cook-key, varoma, got, tapa, espàtula, cubilet i papallona. Es poden realitzar 5 senzilles receptes que porta incorporades la joguina, de forma segura. Funciona a piles. És una reproducció a escala del model real amb tots els seus detalls. Això fa les delícies dels petits que els agrada imitar les accions que fan els seus pares i cuidadors.


L’edició Petit Chef consta de


-dos davantals de color vermell i verd


-dues gerres


-tapet de silicona per tal de mesurar les diferents mides de pastissos i masses.


-Set de 5 talla pastes de plàstic de colors, per poder realitzar galetes.


-Set de biberons per poder decorar i fer els acabats dels plats.


-1 corró infantil amb anells que permeten anivellar els gruixos de les masses que es treballen i que cal tallar després de marcar-les. 


3. EDICIÓ BEBE


Aquesta edició és ideal pels pares que tenen un bebè o per les parelles que estan a punt de ser pares. Ja que es basa en un llibre molt especial que permet la introducció dels diferents aliments per etapes d’edat fins als dos anys.


En l’edició d’aquest llibre hi ha col.laborat dos pediatres de renom i el llibre està replet d’idees que faciliten la preparació dels aliments dels nostres petits i ens aporten trucs que ens permet estalviar temps, ja que quan tenim cura de bebès és el que ens manca més.


Consta de:


-Un maletí dissenyat de forma exclusiva per aquesta edició amb uns colors molt atractius i en conjunt de la resta d’elements. Permet guardar tots els elements d’aquesta edició


-El llibre de cuina: “Bebè” en paper. Està il.lustrat amb dibuixos infantils i preparat per enganxar fotografies de com el bebè va seguint les diferents etapes de l’alimentació.


-Una glaçonera de silicona especial a mida de ració alimentària, cosa que permet congelar els purés per racions.


-2 culleretes de silicona


-1 platet tèrmic per les menjades del bebè que porta un petit dipòsit per l’aigua calenta i així evitar que es refredi el menjar.


-1 pitet


-3 potets de vidre amb les seves etiquetes per guardar i reservar els aliments del petit. Aquestes tres edicions es poden adquirir les tres al mateix preu: 1275 €. Per tant donat que l’edició bàsica costa 1.199 €, per tan sols 76 € més, tenim l’edició que més ens agradi o que més ens convingui a la nostra mida.Si tu tens unes altres necessitats i prefereixes un altre tipus d’edició, clica  i em poso en contacte amb tu per poder realitzar els teus desitjos.


Recorda: aquest any, el lema de la campanya de Nadal és “Demana un desig” “PIDE UN DESEO” Quan un demana un desig amb consciència aquests desitjos es fan realitat.


El conte d’Osho que es diu “els desitjos es fan realitat”, ens mostra la màgia que tenen les paraules i els pensaments i com podem atraure allò que desitgem. Així que espero que et posis en contacte amb mi per ajudar-te a aconseguir el teu desig d’aquest Nadal.


Que tinguis un Bon Any 2019!!!

Solicita demostración
05 January 2019
icon-print-2