COCINA DE MERCADO...publicació i edició

#Noticias Blog 03 junio 2021Sóc una amant dels llibres de cuina de tota classe de temàtica. Tinc una gran col·lecció! I, com no, els de Thermomix® els tinc quasi tots. M'encanta passar pàgines, mirar les fotografies, llegir les receptes...m'ho passo bé fent-ho! 


Les últimes publicacions són totes espectaculars... Food Truck, Come bien con pocos ingredientesRepostería, Práctico y creativo...i les clàssiques com ara Bebé, Panadería y bollería, Navidad es tiempo de compartir, Repostería y pastelería,  Vida Sana ...són el millor del millor. 


Ara, us he de dir que l'últim llibre publicat COCINA DE MERCADO és una autèntica meravella. És més que un llibre de receptes! És un receptari de cuina acompanyat d'una escola de cuina i d'unes lliçons sobre producte fresc de mercat (varietats, nom de les peces, estació de l'any de cada producte, com distingir si és fresc o no, qualitats, classificació...). 


Aquest llibre el podeu trobar a la botiga online (us ho he enllaçat a dalt) i també forma part de la nova edició TM6 COCINA DE MERCADO amb opció de finançament 0% .


Si necessites més informació o vols cuinar amb Thermomix® ...no dubtis en posar-te en contacte amb mi! Compartiré amb tu la meva passió per la cuina, pels llibres i pel TM6!