advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

COC DE KUMQUATS

17 March 2021
17 March 2021

La recepta del coc de taronja de Thermomix® és espectacular, de les que més m'agradren . Tenia kumquats i vaig pensar en  fer-ne un amb aquesta recepta. No us ho podeu imaginar! Quina gran opció! Aquesta és de les receptes que han arribat per quedar-s'hi, us ho asseguro!


El fet que tots quedin triturats i trobis trossets de pell li dona un toc genial. El coc me'l vaig preparar pel dia del meu aniversari, per això veureu que té uns foradets (els de les espelmes). El dia que toca s'han de bufar les espelmes!


Com els kumquats no tenen tant suc com té la taronja vaig substituir el iogurt per nata de postres.


INGREDIENTS:




  • 200g de sucre i una mica més empolvorar

  • 1 grapat (del tamany d'una taronja) de kumquats, tallats en dos i sense llavors

  • 3 ous

  • 100g d'oli de gira-sol

  • 120 g nata líquida de postres

  • 250g de farina de rebosteria

  • 1 sobre d'impulsor Royal

  • 1 polsim de sal

  • Dues cullerades de kumquats confitats tallats a trossets molt petitets

  • Sucre glass per decorar


INGREDIENTS:


1. Escalfem el forn a 180º.


2. Preparem un motlle tipus cake untant-lo amb mantega empolvorant-lo amb farina.


3. Posem dins del got del TM6 el sucre, els kumquats i els ous. Triturem 3 minuts/37º/Vel.5.


4. Incorporem l'oli de gira-sol i la nata líquida. Ho barregem 5segons/Vel.4.


5. Afegim la farina, el Royal, el polsim de sal i les dues cullerades kumquats confitats. Ho barregem 15 segons/Vel.3.


6. Aboquem la massa al motlle, empolvorem amb una mica de sucre, fem uns copets al pedrís i ho enfornem durant uns 40-45 minuts o fins que el testador surti net.


7. Una vegada ha finalitzat la coccio el deixeu reposar uns 10-15 minuts i ja el podeu desemmotllar. El deixeu refredar sobre una reixeta.



Solicita demostración