advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

PA CORONA DE @WebosFritos

17 May 2020
17 May 2020

La recepta que publico avui és de la Susana Pérez del bloc @WebosFritos  #PanCoronaSu. Us explico la recepta adaptada al nostre Thermomix® . La recepta s'aconsella fer amb farina panificable però jo l'he fet amb farina comú.  


INGREDIENTS:



  • 500g de farina panificable o d'ús comú

  • 300-320g d'aigua

  • 10g de llevat fresc o 3,3 de llevat sec de forner

  • 10g de sal


PREPARACIÓ:



  1. Posa l'aigua al got amb el llevat fresc. Fes-la tèbia 1min/37º/Vel.1.

  2. Incorpora la farina i la sal. Barreja 10segons/Vel.6 i deixa reposar la massa uns 30 mintuts dins del got.

  3. Passat aquest primer temps de repòs, amassa durant 3 minuts. Treu la massa del got i deixa-la reposar dins d'un bol (que prèviament hauràs muntat amb oli) tapada amb un drap durant 1 hora aproximadament.  


  4. Enfarina el pedrís i aboca la massa. Divideix-la en 8 porcions iguals (més o menys). Prepara una làmina de paper vegetal.

  5. Amb cada porció forma una bola. Posa-les totes damunt del paper vegetal, formant una corona. Vigila de no posar-les tocant-se unes a les altres, han d'augmentar el seu volum. Per formar millor la corona m'he ajudat posant un bol de vidre al mig (he untat amb oli les parets exteriors). Cobreix-la amb un drap i deixa-la reposar uns 45minuts.

  6. Escalfa el forn a 250º amb la llanda de forn dins.

  7. Una vegada han passat els minuts de repòs treu la llanda del forn i passa la corona amb molta cura, vigilant no et cremis i que tampoc es desmunti el pa. Fes un tall en forma de lluna a cada peça del pa, per la part exterior. El tall ha de ser net!

  8. Enforna 5 minuts a 250º i uns 30-35 minuts a 220º.

  9. Una vegada ha finalitzat el procés de cocció deixar refredar el pa sobre una reixeta.

  10. Fes un esforç molt gran per no encetar el pa quan encara està calent. Et costarà però ho aconseguiràs! L'oloreta i el soroll del cruixit no t'ho posaran fàcil!



Solicita demostración