Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Coca de St Joan

21 June 2022

Tiempo de preparación 01:00:00 mins

Ración para 10 personas

21 June 2022

S'apropa la revetlla de St Joan i per a celebrar el solstici d'estiu us proposo aquesta recepta , tria el farcit que més s'adapti al teu gust. Sigui quin sigui de ben segur us agradarà!!!!!

Ingredientes

  • Massa mare:
  • 100 de llet tèbia
  • 125 de farina de força
  • 15 gr de llevat fresc .
  • 20 gr de mel
  • Ingredients: 400 gr de farina de força
  • 100 gr de sucre
  • 1 pell de llimona
  • 30 gr Llevat fresc
  • Vainilla
  • 2 ous
  • 80gr de llet
  • Sal cullereta de cafè
  • 100 gr de mantequillla a temperatura ambient.

Pasos de la receta

1 Paso

En un bol posar els ingredients de la massa mare remenar i deixar reposar uns 30’

2 Paso

Posar al vas el sucre i la pell de llimona i 30’’velocitat de 5-10  

3 Paso

 Afegir la farina el llevat, vainilla, ous, llet, massa mare i 3’ vel espiga . 

4 Paso

Programar 7’ vel espiga i afegir la sal i la mantequilla a trossos pel forat.

5 Paso

Treure la massa i separar en dos i bolejar .

6 Paso

Col-locar sobre la safata del forn amb paper vegetal i estirar, decorar amb fruita confitada, crema pastissera, crema de mascarpone, atmetlla..... pintar amb ou batut i afegir sucre 

7 Paso

 Posar al forn a 50º dalt i baix sense aire fins que fermenti 

8 Paso

Tornar a pintar anant en compte i augmentar la temperatura del forn 180-200º uns 8-12’.

Tambe es pot farcir per dins amb crema pastissera , xocolata,....una vegada cuita

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración