Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.
Home › Delegación Tarragona › Anna Ferrete Bofarull › Dietas especiales › CLASSE DETOX
Thermomix® Tarragona
Anna Ferrete Bofarull
Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.
¿Quieres que te llame Anna Ferrete Bofarull?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Ferrete Bofarull por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CLASSE DETOX
24 February 2019El passat 20 de febrer vàrem realitzar un classe especial de CUINA DETOX. Us passo les receptes:
-SUC GLORY MORNING
(una injecció d'energía per començar el dia, Ës una combinació verda ideal per sustituir el café, és depuratiu, diurétic i ens desperta).Ingredients:1 poma, 1/2 cogombre, 2 branques d'api, 5 branques de julivert, 1 grapat d'espinacs, 1 trosset d'arrel de gengibre (mida d'una ungla), 1 litre d'aigua.
Preparació: Possar tots els ingredients amb trossos de 3 x 3cm i l'aigua. Triturar un minut vel 5/10. Filtrar el suc amb un colador de malla fina. Servir inmediatament per aprofitari els nutrients.
-BATUT ROSA
Ingredients: 200g de maduixes,150g d'enciam, 1 cogombre, Menta fresca,1 cullaradeta de fulles d'estevia, 500g d'aigua.
Preparació: Pelem el cogombre, el possem al got juntament amb els altres ingredients. Triturar 1 minut vel 5/10.
SMOOTHIE BOWL DE KALE Y MANZANA
ENSALADA DE BROCOLI, PIMIENTO Y MANZANA
-CREMA DE CARXOFA
Posar al got 100g de ceba tendra tallada a cuatrs i 50g d'oli d'oliva, trocear
4 seg/vel 5. Sofregim 8 minuts/120ªC/vel cullera. Afegir 700g d'aigua, sal i els cors de 6 carxofes, programem 25 minuts 100º/vel 1. Triturem 2 minuts/vel 5-10.