Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.
Home › Delegación Tarragona › Anna Ferrete Bofarull › Noticias Blog › Thermomix® RECEPTES SANT JORDI
Anna Ferrete Bofarull
Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.
¿Quieres que te llame Anna Ferrete Bofarull?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Anna Ferrete Bofarull por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Thermomix® RECEPTES SANT JORDI
17 April 2019Avui a la delegació de Tarragona hem celebrat un dia de portes obertes!!!!
Ha estat un èxit, la delegació plena de gom a gom!!!
Us passo les receptes, peque les pogueu fer a casa i sorprendre amb aquest pa típic de la Diada.
PA DE SANT JORDI
Ingredients:
100g de formatge cheddar
250g de llet
50g de mantega
50g de sucre
30g de llevadura fresca
450-500g de farina de força
1 culleradeta de sal
Unes gotes de colorant alimentari groc
70g de sobressada
50g de llet o almívar per pintar
Preparació
Posar el formatge al got i ratllar 10seg/vel 7.
Retirar i reservar.
Sense rentar el got, posar la llet, la mantega i el sucre, programar 2 minuts/37º/vel 2.
Afegir la llevadura i barrejar 5 seg/vel 3.
Incorporar la farina i la sal, barrejar 15 seg/vel 6 i a continuació amassar 3 min/ vel espiga.
Retirar la massa del got i dividir-la en dos.
Posar la meitat de la massa al got incorporar el formatge reservat i el colorant alimentari, amassar 1 min/ vel espiga. Retirar i posar en una bossa.
Sense netejar el got posar la massa restant, la sobressada i amassar 1 min/vel espiga. Retirar del got i posar en una altra bossa.
Deixar reposar les masses fins doble el seu volum.
La de formatge partir-la en 5 parts iguals, i la de sobressada en 4 parts.
Formar barretes intercalant colors, formant una senyera i possar en una safata de forn amb paper de fornejar, deixar reposar fins que dobli el volum.
Pintar les barretes amb la llet i fornejar (a 200º) durant 20-25 minuts.
TOSTA DE CANGREJO Y ATÚN
https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r268169
VASITOS DE PLÁTANO Y DULCE DE LECHE
https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r281576