Te inspira
Te enseña
advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Anna Ferrete Bofarull

Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.

Benvinguts al meu blog en la Blogosfera Thermomix® . Em dic Anna Ferrete i sóc agent comercial a Tarragona. En aquest blog trobaràs les meves receptes i consells per a cuinar amb Thermomix® . Espero que us agradi. Si vols informació, o una demostració, contacta amb mí.

Comprar Thermomix®

Thermomix® RECEPTES SANT JORDI

17 April 2019
17 April 2019
Categoría:

Avui a la delegació de Tarragona hem celebrat un dia de portes obertes!!!!


Ha estat un èxit, la delegació plena de gom a gom!!!


Us passo les receptes, peque les pogueu fer a casa i sorprendre amb aquest pa típic de la Diada.


PA DE SANT JORDI


Ingredients:


100g de formatge cheddar


250g de llet


50g de mantega


50g de sucre


30g de llevadura fresca


450-500g de farina de força


1 culleradeta de sal


Unes gotes de colorant alimentari groc


70g de sobressada


50g de llet o almívar per pintar


Preparació


Posar el formatge al got i ratllar 10seg/vel 7.


Retirar i reservar.


Sense rentar el got, posar la llet,  la mantega i el sucre, programar 2 minuts/37º/vel 2.


Afegir la llevadura i barrejar 5 seg/vel 3.


Incorporar la farina i la sal, barrejar 15 seg/vel 6 i a continuació amassar 3 min/ vel espiga.


Retirar la massa del got i dividir-la en dos.


Posar la meitat de la massa al got incorporar el formatge reservat i el colorant alimentari, amassar 1 min/ vel espiga. Retirar i posar en una bossa.


Sense netejar el got posar la massa restant, la sobressada i amassar 1 min/vel espiga. Retirar del got i posar en una altra bossa.


Deixar reposar les masses fins doble el seu volum.


La de formatge partir-la en 5 parts iguals, i la de sobressada en 4 parts.


Formar barretes intercalant colors, formant una senyera i possar en una safata de forn amb paper de fornejar, deixar reposar fins que dobli el volum.


Pintar les barretes amb la llet i fornejar (a 200º) durant 20-25 minuts.


TOSTA DE CANGREJO Y ATÚN


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r268169


VASITOS DE PLÁTANO Y DULCE DE LECHE


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r281576


ZUMO DE NARANJA


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r446688

Solicita demostración
17 April 2019
icon-print-2