Thermomix® Tarragona

Montse Carrera Massana

Benvinguts/es!  Sóc la Montse Carrera, dietista-nutricionista i agent comercial de Thermomix® de la delegació de Tarragona. Aquí trobareu receptes i alguns consells per gaudir de la gastronomia aprofitant el màxim el vostre Thermomix® . Que vagi de gust!
Benvinguts/es!  Sóc la Montse Carrera, dietista-nutricionista i agent comercial de Thermomix® de la delegació de Tarragona. Aquí trobareu receptes i alguns consells per gaudir de la gastronomia aprofitant el màxim el vostre Thermomix® . Que vagi de gust!

ARRÒS NEGRE AMB SÈPIA DE TARRAGONA I FUMET DE CRANC

17 marzo 2016
17 marzo 2016
Categoría:
Dinar de cap de setmana. És un plaer poder disposar de producte de proximitat, fresc i saludable. És un plaer cuinar-lo un diumenge assolellat, amb bona companyia i com a plat recuperador després de fer uns quilòmetres corrent. El Thermomix® ens ajuda a la cuina per posar en marxa el fumet de cranc i mentrestant preparar els ingredients necessaris per cuinar l'arròs negre amb sèpia fresca del mercat. Ens ho passem bé. És fàcil. I gaudim molt d'assaborir el resultat final. Espero que us sigui útil i us animeu a preparar-ho!   FUMET DE CRANC   Ingredients
  • 1 porro tallat a trossos (3cm)
  • 25g oli oliva verge extra
  • 700g aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 rametes de julivert
  • 250g de cranc i 50g de closques i caps de gambes
  Preparació
  • Posar els crancs i les gambes, el porro i l’oli al got. Ofegar  3min/120º/vel2
  • Posar l’aigua, la sal i el julivert i programar 8min/100º/vel2. Colar amb un colador de mall fina i reservar.
  ARRÒS NEGRE CREMÓS AMB SÈPIA   Ingredients
  • 2 dents d’all
  • 70g de ceba a quarts
  • 80g oli oliva verge extra
  • 300g sèpia neta a trossos
  • 70g tomàquet triturat natural o en conserva
  • 200g d’arròs de gra rodó
  • 700g fumet de cranc calent
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 sobres de tinta o la tinta de la bossa de la sèpia
  Preparació
  • Posar l’all, la ceba i l’oli al got. Trossejar 4seg/vel5. Sofregir  5min/120º/vel1
  • Incorporar la sèpia i ofegar 8min/120º/vel cullera. Afegir el tomàquet i l’arròs i continuar  3min/120º/vel cullera
  • Afegir el fumet i programar  4min/100º/gir invers/vel cullera
  • Afegir immediatament la tinta de calamar i la sal i programar  10min/100º/gir invers/vel cullera. Posar en una font i deixar reposar entre 3 i 5 minuts abans de servir.
   
Solicita demostración
17 marzo 2016