Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Avui us porto la recepta de las GYOZAS, un dels plats més coneguts de la cuina asiàtica. Per preparar-les he utilitzat dues receptes de Cookidoo i la salsa l'he fet a la meva manera.
Una de les receptes és de Cookidoo México (la massa i el farcit de les gyozas) i l'altra de Cookidoo España (la cocció). A la primera, les gyozas les fregeixen com si fossin crestes i a la segona es fan al vapor. És l'avantatge de poder accedir a Cookidoo d'altres països!!!
INGREDIENTS PER LA MASSA (16 unitats aprox.): 1cdta de sal, 60 g, 120g de farina d'ús comú
INGREDIENTS PEL FARCIT: 5g de gingebre pelat, 50g de col blanca (jo li he posat col verda, la que tinc normalment), 30 g de ceba, 200g de gambes pelades, 10g de salsa de soja, 10g d'oli de sèsam, 1 cda de Maizena, sal
INGREDIENTS PER LA SALSA: 40g de mel, 30g de salsa de soja, 10g d'oli de sèsam, 30g de vinagre d'arròs, un polsim de sal i un polsim de pebre.
PREPARACIÓ:
Ho presentem en una safata i un bol petit amb la salsa. I...a gaudir d'un plat deliciós!!! Què us ha semblat? Thermomix® ens ho posa fàcil!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta