Blog de OLGA CASANOVA MARTINEZ

PA AMB MASSA RÀPIDA...#versió2

#Masas, panes y repostería 04 junio 2020

PA AMB MASSA RÀPIDA...#versió2

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta recepta és una variació de la MASSA DE PA RÀPIDA que vaig publicar fa unes setmanes. Després de fer el PA CORONA he fet provat d'introduir uns canvis que m'han agradat molt. INGREDIENTS: 300g d’aigua mineral20g de llevat fresc o 6,5 g de...

PANNACOTTA D'ALBERCOCS

#Postres y dulces 01 junio 2020

PANNACOTTA D'ALBERCOCS

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Una pannacotta deliciosa feta amb fruita natural, de l'arbre al plat. Recordeu que els ingredients han d'estar a temperatura ambient.INGREDIENTS (6-8 persones):  6 fulles de gelatina300g d'albercocs nets i pelats400g de nata 35%...

GASPATXO D'ALBERCOCS

#Verduras, hortalizas y ensaladas 25 mayo 2020

GASPATXO D'ALBERCOCS

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Els ingredients del gaspatxo els podeu combinar al vostre gust: podeu afegir cogombre, pebrot...el que us agradi. INGREDIENTS (4p aprox.)  400g de tomàquets madurs nets, sense pelar 400g d'albercocs nets, sense pelar4 glaçons (dels fet...

#Masas, panes y repostería 22 mayo 2020

COCA D'AVELLANES A L'ESTIL DE LA FATARELLA

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta és la mateixa massa de la COCA DE CIRERES DE BENISSANET que vaig publicar fa uns dies. La diferència és que ara la farem molt primeta i més torrada. INGREDIENTS (per fer dues coques de la mida de la llanda de forn):1 tassa de cafè de vi...

COCA D'AVELLANES A L'ESTIL DE LA FATARELLA