Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Heu vist la revista núm. 147 corresponent al mes gener? Oi que és una autèntica passada? Porta per títol EL RESTAURANTE EN CASA i la veritat...totes les seves propostes són de restaurant!
Altres vegades us ho he dit...jo sóc una enamorada de la revista Thermomix® i la tinc en paper i online. Tots els dos formats m'agraden! Si voleu fer-hi un cop d'ull podeu visitar l'espai web de la revista...aquí
Com faig cada mes quan rebo la revista, faig una tria de les receptes que a primer cop d'ull m'agraden més i les selecciono. Us explico quines són les d'aquest mes:
GRATINADO DE BRÓCOLI CON PASTA, PERA Y QUESO AZUL: tot i que em tocarà fer dues versions (una amb formatge i altra sense formatge) és un dels plats, per mi, més atractius de la revista. La combinació dolç-salat m'agrada moltíssim!
MUFFINS DE HUEVO CON ESPINACAS Y TOMATES: el format individual és ben atractiu per treure a taula, sobretot ara que convé no compartir plats ni menjar entre els comensals.
PASTEL DE ZANAHORIA Y BRÓCOLI: els dos ingredients principals m'agraden. Ara...he pensat en afegir un ingredient salat més...quin serà?
SOPA DE COLIFLOR CON BACALAO Y BACON: aquesta no me la vull perdre per res del món! El bacallà a les sopes i cremes és boníssim i dóna un toc molt especial.
TARTA INTEGRAL DE CEBOLLAS: la ceba em xifla, sigui com sigui. Aquest pastís salat té pinta de ser una autèntica meravella!
HOT DOG CON SALCHICHA DE CARNE Y CEBOLLA CARAMELIZADA: serà tot un repte preparar les salsitxes jo mateixa!
I vosaltres? Ja heu fet la tria de les vostres receptes? Si necessiteu alguna idea...us puc donar un cop de mà!
*fotografia propietat de Thermomix®
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta