Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Masas, panes y repostería › PANETS FARCITS PER PICNIC
Thermomix® Tarragona
Montserrat Joan Papasseit
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PANETS FARCITS PER PICNIC
27 August 2014 He decidit preparar aquesta recepta perquè demà volíem aprofitar els últims dies que ens queden de vacances, per fer una escapada a la muntanya. Aquest cop hem triat el Pirineu. Va molt bé endur-te alguna cosa a la motxilla, ja que molt sovint a la muntanya t’engresques caminant i cal reposar forces. Aquests panets venen molt de gust i fan de carmanyola perquè emboliquen el farcit i permet transportar-los amb facilitat. Ocupen poc espai i es poden farcir del que més agradi.INGREDIENTS per la massa:
Solicita demostración - 250 gr. de llet de civada
- 50 gr. de mantega
- 50 gr. de sirope d’arròs
- 25 gr. de llevat fresc
- 400 gr. de farina d’espelta
- 100 gr. de farina de sègol integral
- 1 culleradeta de sal
- 100 gr. de formatge emmental
- 50 gr. de sobrassada
- 100 gr. de codonyat
- 1 ou batut
- sèsam
- ametlla laminada
- Massa: