Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Crema de bolets

14 diciembre 2021

Tiempo de preparación 00:35:00 mins

Ración para 6 personas

14 diciembre 2021
Categoría:


A qui no ve de gust una crema ben calenta? Us proposo aquesta crema per aquets dies  de festa,  la podeu utilitzar com plat principal, com aperitu o  en un buffet. Molt fàcil i ràpida de preparar amb el Thermomix® i d'una textura increible!!!!! Espero que us agradi!!


Preparació: 



  1. Poseu en el vas l'oli d'oliva 40 gr i afegiu-hi el porro tallat a trossos, trossejar 4 seg/velocidad 4

  2. Salteu-ho 10 min/120°C/velocidad 1

  3. Afegeix-hi 30 gr de conyac i deixa evaporar l'alcohol sense el cubilet. 2 min/120°C/velocidad  .

  4. Afegeix-hi les castanyes sense les pells o els anacards 250 gr

  5. Incorporar els 250 gr bolets ja nets, salta-ho 3 min/120°C/velocidad  .

  6. Cobreix amb 450 gr d'aigua, el brou concentrat de verdures cassolà.  20 min/100°C/velocidad 1 .

  7. Rectifica de sal i pebre i tritura 2 min/velocidad 10 bé fins que quedi ben fina la crema

  8. Afegir 40gr de crema de llet, una mica de nou moscada

  9. Servir calent.


Nota: Si s'utilitza bolets secs deshidratats , reservar l'aigua d' hidratar com a brou afegint-hi una cullerada de concentrat de brou vegetal . Es una crema ideal per utilitzar en un buffet, servir-ho en gotets petits. Si es vol més lleugera afegir més brou.

Ingredientes

  • 250 gr de castanyes o anacards(el pes és ja un cop pelades)
  • 250 gr de bolets frescos o 25 gr de bolets deshidratats
  • 200 gr de moniato
  • 40 gr d'oli d'oliva o mantega
  • 1 porro
  • 450 ml d'aigua
  • 1 cullerada de concentrat de brou de verdures
  • 30gr de conyac
  • 40 gr de nata fraîche o crema de llet
  • Sal Pebre Nou moscada

Pasos de la receta

1 Paso


2 Paso


EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
14 diciembre 2021